Dzony93 368 Napisano Mart 23, 2013 (promenjeno) Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ma naviko sam u servisu na skuteru mi menjali filter posle 2 menjanja ulja, a ja svakako planiram da ga zamenim. Samo da cornem burazeru kintu za ulje Ovo ulje cu da sunem haha http://www.kompp.co.rs/catalog/bardahl-ulja/bardahl-ulje-4t/ulje-xtc-c60-10w40-1-ltr.html Promenio Mart 23, 2013 član Dzony93 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Mart 23, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan moj motor ide u oglase samo da ga operem i uslikam 2006 godiste, Leo Vince slip on, Pipercross Air filter presao 46 000, ali mogu da vratim ako je nekome mnogo i nov Yuasa aku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Mart 23, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan moj motor ide u oglase samo da ga operem i uslikam 2006 godiste, Leo Vince slip on, Pipercross Air filter presao 46 000, ali mogu da vratim ako je nekome mnogo E jbg sto ga prodajes, al ako mora onda mora. Nego reci sta ces sa tom tank torbom? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Mart 23, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ostaje kod mene, kupovao sam je duze nego motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 23, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi sto mi ne rekoste da oce preko 6-7k obrata sa putniko na zadnjji na gas da se dize Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Mart 23, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Nece ako suvozac zna da sedi tj da se vozi, ali ako se oklembesi i ode nazad onda oce i na 3k Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 23, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno kad sam nabio gas burazer kliznuo nazad haha. Koliko kosta ova nova metzler? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Mart 23, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan hahaha burazeri točkiraju po Nišu u tandemu negde oko 5500-6000 motor ima skok obrtnog momenta i tu bas zna da povuče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 23, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi kazete to hahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garfield1974 136 Napisano Mart 23, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan moj motor ide u oglase samo da ga operem i uslikam 2006 godiste, Leo Vince slip on, Pipercross Air filter presao 46 000, ali mogu da vratim ako je nekome mnogo i nov Yuasa aku Uuuuu Jel se kupuju četri kotača ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 24, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ja izlepio trakice danas a visak sam prelepio preko nosaca tablice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Mart 24, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko koliko je siroka rupa tj. izlaz iz grane za auspuh,koji auspuh moze da legne posto sam naso leo vince 54mm ulaz?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Mart 24, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Taj ulaz/izlaz uvek moze da se prilagodi za cas u nekom auspuh servisu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 24, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Znaci moze bilo koji slip-on? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Mart 24, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan A ste komplikovani sine, enciklopedija je google ovo je samo forum kome treba precnik cevi koja ulazi u auspuh neka se sagne skine ralicu i premeri sublerom ili cime god! btw. jel tebi to ram farban, zadnja viljuska i ram ispod rezervoara nisu iste boje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 25, 2013 (promenjeno) Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan E aco sad to vidim na slici ne znam sto tako ispalo o.O Uzivo ram svuda ista boja, na onu sliku pored ista svuda Evo sad izaso bas da proverim isto hahaha. Taman sam gledao dal' lanac treba da se pritegne Promenio Mart 25, 2013 član Dzony93 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Mart 25, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Jesi bio do pekare da jedes nesto i to ili samo izlazio ovako bzv da vidis dal je lanac zategnut? Pre kupovine motora jesi pogledao da nje pukao ram tamo gde uvek puca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 25, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, naso sam ovde link i googalo da vidim gde sve puca . Sve je ok. Juce sam mozda 50ak m mozda i jace vozio bez ruku da vidim da ne vuce motor, ne vuce. A palo mi na pamet sinoc oko 12 da proverim lanac , pa i ti kad si mi reko za farbu da se razlikuje uplasio si me, iso sam da proverim oba . Komsije s e krstile kad sam ga izvezo napolje i posle 30 sec uvezo u garazu .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Mart 25, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan A burek? Puca samo na jednom mestu modeli sa pocetka fabricka greska nista strasno samo oce da naprsne malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 25, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ja se utripovao na 2 mesta... Bot... A ja sa 100 kila i burazer sa 85 .... Na koju stranu da zategnem amortizer? I gde ima oni extenderi za retrovizore u ove samo vidim ramena..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Mart 25, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan u Louisu nastavci za retrovizore. baci onaj nastavak za visinu, ostavi samo za sirinu. imas na prethodnim stranama negde onu tabelu po kilazi, a posto se vozite zajedno do kraja sabij oprugu (okreces na gore onu kragnu) # btw motor je u oglasima, ko zna kad ce neko lepo vreme za pranje i slikanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Mart 25, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakav Louis, ja cu nesto na ovu foru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 25, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ma lepo vidim samo mi nisko u pm sam kad vozim a sa burazerom jos gore.... Moram extendere da uzmem vrat mi se ukoci od bacanje pogleda preko ramena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Mart 25, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Idi brze pa ne moras da gledas iza samo napred ili montiraj kameru kao ja i onda ti ne trebaju retrovizori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Mart 25, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam taj problem resio zamenom volana.lsl aluminijumski stavio siri I upravljivost bolja I sve A I mislim da je najisplativije (50e) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...