Lucky Luke 9 Napisano Februar 28, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: 45.34833,19.726703 Motocikl: Kawasaki er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo koje marke i tip gume da stavim? Moj stil voznje je pocetnicki laganica, ne nameravam da idem na stazu (bar ne jos ) pucajte sa savetima.Hvala . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Mart 1, 2015 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan @ Lucky Luke, po meni tebi bi savrseno odgovarale bilo koje sport turing gume, tipa Pirelli angel st, Mochelin Pilot Road 3,Metzeler Roadtec z8, Bridgestone bt023..... Koje god da uzmes neces pogresiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 2, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel imate malo problema sa svetlom? Nocu katatrofalno baca . Kratko samo mali pravougaonik napravi i to je to,dugacko je malo bolje ali nista preterano bolje... Jel ubacio neko xenone oba i jel ima razlike?Ozbiljno razmisljam da ubacim xenone i projektore............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke 9 Napisano Mart 2, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: 45.34833,19.726703 Motocikl: Kawasaki er 6n Prijavi odgovor kao problematičan @ Lucky Luke, po meni tebi bi savrseno odgovarale bilo koje sport turing gume, tipa Pirelli angel st, Mochelin Pilot Road 3,Metzeler Roadtec z8, Bridgestone bt023..... Koje god da uzmes neces pogresiti Hvala Woo3, razmislicu do sutra pa ti javljam sta sam pazario. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke 9 Napisano Mart 2, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: 45.34833,19.726703 Motocikl: Kawasaki er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel imate malo problema sa svetlom? Nocu katatrofalno baca . Kratko samo mali pravougaonik napravi i to je to,dugacko je malo bolje ali nista preterano bolje... Jel ubacio neko xenone oba i jel ima razlike? Ozbiljno razmisljam da ubacim xenone i projektore............. Dzony93 i ja sam imao problema sa dugackim svetlom posto je bilo fabricko. Na kracem sam imao xenon tako sam kupio motor . Zimus mi nije djavo dao mira pa sam ugradio i dugacko,. ne mogu ti reci kolko razbacuje svetlost posto jos nisam nastelovao far.Cekam da malo otopli pa ti onda javljam. Projektore nisam ubacivao bilo mi skupo. A da sija ko sunce sija. Jedina mana je da ne mozes da blicas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 2, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel imate malo problema sa svetlom? Nocu katatrofalno baca . Kratko samo mali pravougaonik napravi i to je to,dugacko je malo bolje ali nista preterano bolje... Jel ubacio neko xenone oba i jel ima razlike? Ozbiljno razmisljam da ubacim xenone i projektore............. Dzony93 i ja sam imao problema sa dugackim svetlom posto je bilo fabricko. Na kracem sam imao xenon tako sam kupio motor . Zimus mi nije djavo dao mira pa sam ugradio i dugacko,. ne mogu ti reci kolko razbacuje svetlost posto jos nisam nastelovao far.Cekam da malo otopli pa ti onda javljam. Projektore nisam ubacivao bilo mi skupo. A da sija ko sunce sija. Jedina mana je da ne mozes da blicas. Ja sam ubacio na starom skuteru, mogo sam da blickam, on se odmah upali pa se postepeno pojacava svetlo . Inace 30ak dolara projektor, ja planiram da vidim ako mi se ne svidja lako cu da skinem..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke 9 Napisano Mart 2, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: 45.34833,19.726703 Motocikl: Kawasaki er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel imate malo problema sa svetlom? Nocu katatrofalno baca . Kratko samo mali pravougaonik napravi i to je to,dugacko je malo bolje ali nista preterano bolje... Jel ubacio neko xenone oba i jel ima razlike? Ozbiljno razmisljam da ubacim xenone i projektore............. Dzony93 i ja sam imao problema sa dugackim svetlom posto je bilo fabricko. Na kracem sam imao xenon tako sam kupio motor . Zimus mi nije djavo dao mira pa sam ugradio i dugacko,. ne mogu ti reci kolko razbacuje svetlost posto jos nisam nastelovao far.Cekam da malo otopli pa ti onda javljam. Projektore nisam ubacivao bilo mi skupo. A da sija ko sunce sija. Jedina mana je da ne mozes da blicas. Ja sam ubacio na starom skuteru, mogo sam da blickam, on se odmah upali pa se postepeno pojacava svetlo . Inace 30ak dolara projektor, ja planiram da vidim ako mi se ne svidja lako cu da skinem..... Pa na to sam mislio da se polako pojacava pa blicas, nema odmah 100% snage. Mene je set za dugacko svetlo izasao oko 25e. Sta god da stavis ili promenis bice bolje nego originalno svetlo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 2, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Kineski HID ? kod mene ako je to kosta 2000-2200 prosek Zavisi sad cene ako nisu skocile od prosle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Mart 3, 2015 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Xenon zajebi, sranje je, ja stavio pa skinuo i koristio ove bulb's... xenon sija/bljesti ko blesavo od napred kad gledas a ne obasjava isto tako..>> http://www.amazon.com/Philips-CrystalVision-Ultra-Replacement-Bulb/dp/B00480GYSA/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1425382470&sr=8-3&keywords=bright+h11+bulb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 3, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Imam dobra iskusva sa xenonima zato sam razmisljao njih. Jos kontam projektori lepo usmeravaju snop pa moze da bude korisno, ako ne zavrsi lepo na oglase i kraj . Jel ima te sijalice kod nas da probam ako ovo ne uspe ili ih uzmem iz prve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Mart 3, 2015 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih narucivao sa Amazona, doduse tada nisam ni ziveo u SRB, da projektori su odlicna stvar, ne znam ni ko izmisli far obican, ja bih po defaultu stavljao projektor svetla svuda na sve vrste vozila... btw. Ja glasam za oglase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 3, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Drug stavljao projektore i xenone na motoru bas zato i pricam da bi ih stavio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke 9 Napisano Mart 3, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: 45.34833,19.726703 Motocikl: Kawasaki er 6n Prijavi odgovor kao problematičan @ Lucky Luke, po meni tebi bi savrseno odgovarale bilo koje sport turing gume, tipa Pirelli angel st, Mochelin Pilot Road 3,Metzeler Roadtec z8, Bridgestone bt023..... Koje god da uzmes neces pogresiti Hvala Woo3, razmislicu do sutra pa ti javljam sta sam pazario. Uzeo sam Metzeler M3 u Pilot sportu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke 9 Napisano Mart 3, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: 45.34833,19.726703 Motocikl: Kawasaki er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Kineski HID ? kod mene ako je to kosta 2000-2200 prosek Zavisi sad cene ako nisu skocile od prosle godine. Philips HID 6000k. Od druga sam uzeo polovno , garantovao mi je da nije kinez. Meni ovo sasvim zadovoljava moje potrebe . Naravno uvek ima boje,jace, skuplje..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 3, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Toga uvek ima. Aj ako te ne mrzi neki dan slikaj nocu kako baca kratko a kako dugacko svetlo, mozda nam pomogne ostalima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele_Kg 13 Napisano Mart 3, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ER 6 N Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi dosta od ksenona koje uzimate. HID made in PRC i Philips nikako ne mogu da budu isto, a ono opet postoje i dosta kvalitetni kineski ksenoni. Govorim (pisem) iz iskustva. Inace HID je skracenica za High Intesity Discharge cisto da ne bude zabune Projektori su posebna prica sto se tice kvaliteta snop, postavljao sam ih na par motora i svi su prezadovoljni. Ako nadjem slike radova okacicu ih ovde Na mom motoru su Philips 6000k i razlika je vise nego primetna u odnosu na fabricka svetla. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Mart 4, 2015 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan @ Lucky Luke, po meni tebi bi savrseno odgovarale bilo koje sport turing gume, tipa Pirelli angel st, Mochelin Pilot Road 3,Metzeler Roadtec z8, Bridgestone bt023..... Koje god da uzmes neces pogresiti Hvala Woo3, razmislicu do sutra pa ti javljam sta sam pazario. Uzeo sam Metzeler M3 u Pilot sportu. Hmmmmm, po meni los izbor, ali nije tako strasno. Problem sa tom gumom sto je odjednom postala losa. Imam par drugara koji su je vozili (nekima je cak i prva ugradnja na motoru) i jako se dobro pokazala, ali otkad je pocela proizvodnja u kini guma je manje vise postala "sranje", slicno kao i Michelin pilot power. Video sam da su sad na akciji i jedne i druge i jako su povoljne. Ali sve zavisi i od stila voznje, meni recimo takve gume uopste ne odgovaraju, ja vozim malo agresivnije i jako retko po gradu. Prosle godine vozio Metezeler sportec m5 i bio sam jako zadovoljan, vozio sam i 3 trackday-a sa manjim pritiskom i odlicno su se pokazale. Pre toga sam vozio Pirelli diablo rosso II, i takodje sam bio jako zadovoljan. Imao sam prilike da probam m3 i to bas na er6n-u (ne svom) i mogu ti reci da mi je osecaj bio jako cudan, nekako nemas osecaj sigurnosti, kao da ne znas gde si. Mozda je to samo moj osecaj, mozda neko ima drugacije iskustvo. U svakom slucaju nadam se da ces biti zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke 9 Napisano Mart 4, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: 45.34833,19.726703 Motocikl: Kawasaki er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Toga uvek ima. Aj ako te ne mrzi neki dan slikaj nocu kako baca kratko a kako dugacko svetlo, mozda nam pomogne ostalima Samo za tebe Dzony93, Napominjem da nije nastelovano ni kratko ni dugacko svetlo, cekam lepse vreme. Neznam kolko se sa slika vidi dokle baca kratko a dokle dugacko. Prva slika je kratko druga dugacko. Bar se vidi sirina snopa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke 9 Napisano Mart 4, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: 45.34833,19.726703 Motocikl: Kawasaki er 6n Prijavi odgovor kao problematičan @ Lucky Luke, po meni tebi bi savrseno odgovarale bilo koje sport turing gume, tipa Pirelli angel st, Mochelin Pilot Road 3,Metzeler Roadtec z8, Bridgestone bt023..... Koje god da uzmes neces pogresiti Hvala Woo3, razmislicu do sutra pa ti javljam sta sam pazario. Uzeo sam Metzeler M3 u Pilot sportu. Hmmmmm, po meni los izbor, ali nije tako strasno. Problem sa tom gumom sto je odjednom postala losa. Imam par drugara koji su je vozili (nekima je cak i prva ugradnja na motoru) i jako se dobro pokazala, ali otkad je pocela proizvodnja u kini guma je manje vise postala "sranje", slicno kao i Michelin pilot power. Video sam da su sad na akciji i jedne i druge i jako su povoljne. Ali sve zavisi i od stila voznje, meni recimo takve gume uopste ne odgovaraju, ja vozim malo agresivnije i jako retko po gradu. Prosle godine vozio Metezeler sportec m5 i bio sam jako zadovoljan, vozio sam i 3 trackday-a sa manjim pritiskom i odlicno su se pokazale. Pre toga sam vozio Pirelli diablo rosso II, i takodje sam bio jako zadovoljan. Imao sam prilike da probam m3 i to bas na er6n-u (ne svom) i mogu ti reci da mi je osecaj bio jako cudan, nekako nemas osecaj sigurnosti, kao da ne znas gde si. Mozda je to samo moj osecaj, mozda neko ima drugacije iskustvo. U svakom slucaju nadam se da ces biti zadovoljan. Pa sad sam platio skolu, ali nema veze nenameravam agresivno da vozim tako da opusteno Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Mart 5, 2015 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan @ Luke, pa odlicno sija, moooogo bolje od fabrike . I samo da napomenem, da ima razlike u sijalici. Model od '09 ima h11 sijalicu, a '06 valjda h7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 5, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Znam za h7 kod nas na prvom modelu. Inace je razlika ogromna , sa fabrickim ako imam 1/3-1/4 osvetljenja u odnosu na xenone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke 9 Napisano Mart 7, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: 45.34833,19.726703 Motocikl: Kawasaki er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Xenoni su kao "dozvoljeni"( mada mislim da nisu ) tu u Srbii, neznam kako tolerisu u EU ( slovenia, hrvatska)? Ili je i tamo na kakvog pandura naletis.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 7, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas ne obracaju toliku paznju. Preko cim vide da je nesto cackano tu odma kazna. Onda iskljucenje vozila iz saobracaja i oduzimanje tablica. Dok se ne dovede i fabricko stanje i da te to dokaze. Ukratko . Ima tema o tome .S obzirom da ne planiram van drzave u skorije vreme motorom najverovatnije da cu da stavim xenone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Mart 16, 2015 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Drugari jel interesuje nekog zadnji blatobran, mislim da je za model od 2008' do 2011'god ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Mart 16, 2015 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan mene ali ako pasuje na 2007...jel pasuje kod tebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...