Woo3 112 Napisano Januar 12, 2015 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Luke, ja sam juce uspeo da se provozam, a uspeo sam cak i da me pojuri patrola kod dusanovca (samo ne znam iz kog razloga). Samo napred za projekat, ma sta god da je, lepo je cuti (nadam se i videti) da neko isprobava nesto novo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 12, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene jos uvek led ima .... Ja jedino sto sam vozio je aerox u Negotinu danas kad sam probao i uzeo devojci . Sad kad sam ponovo seo na skuter, osecao sam se kao da vozim nosu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Januar 14, 2015 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Sretni praznici drustvo! Voza li se ko? Moj bajk je parkiran tako gadno da mi treba tri coveka da ga izvezem napolje, sto mozda i nije tako lose. Poceo sam lagano da razmisljam sta mi treba za sezonu, treba da kupim prednje pakne, ulje, zadnju gumu ali je takodje motor na oglasima, pa ako ne prodam do aprila, ide servis i ne ide na prodaju. U nedelju sam kod druga u Shabcu gledao stroma 650, odusevio sam se! Jos uvek ne mogu da odlucim treba li mi takva vrsta motora, ali da ne da je dobar nego Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13444 Napisano Januar 14, 2015 Ne silazi, 7545 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj i Versysa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 113 Napisano Januar 14, 2015 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to skoro isti motor kao i er6 . Samo vislja pozicija sedenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Januar 15, 2015 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Momci jel neko menjao lamelu mozda, mislim da je malo proklizala pa bih da cujemo informacije iz prve ruke koliko kosta i kako sve ti ide? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 15, 2015 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Momci jel neko menjao lamelu mozda, mislim da je malo proklizala pa bih da cujemo informacije iz prve ruke koliko kosta i kako sve ti ide? Ne vozis ti tako da moz sjebes lamelu, vidi ulje to resi za pocetak zbog njega oce da proklizava ne znam sta si sipao, naravno uvek mozes i kod dobrog mehanicara da vidis ne mora da bude za kawu bitno da je dobar/da znam materiju, jer principi rada motora kola motora itd je isti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Januar 15, 2015 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Momci jel neko menjao lamelu mozda, mislim da je malo proklizala pa bih da cujemo informacije iz prve ruke koliko kosta i kako sve ti ide? Ne vozis ti tako da moz sjebes lamelu, vidi ulje to resi za pocetak zbog njega oce da proklizava ne znam sta si sipao, naravno uvek mozes i kod dobrog mehanicara da vidis ne mora da bude za kawu bitno da je dobar/da znam materiju, jer principi rada motora kola motora itd je isti... Sipao sam motul 300V, mislim da je lamela jer kad vozim 3-4 brzina, i dam pun gas motor nabije obrtaje al ne povuce odmah nego kao u mesto da vrti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Januar 15, 2015 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri sajlu kvacila, meni se desilo da se rastelovala, pa se desavalo upravo to sto ti kazes Kada dam gas i otpustim kvacilo ne spoji dobro i zavrti u prazno, jer je bila previse zategnuta... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Januar 16, 2015 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to skoro isti motor kao i er6 . Samo vislja pozicija sedenja I ja sam mislio, ali ni blizu Jos uvek razmisljam dal' mi treba takav bajk, ali po svemu sudeci da cu ostati na Kawasakiju.. Nemam ja vremena za tako ozb motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 16, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan To se meni desavalo kada sam stavio aftermarket rucice, nasteluj sajlu lepo. E da i proveri na desnoj dekli ona polugica da li se vraca do kraja, hoce i opruga da zeza, tj ne vrati se do kraja kada koristis kvacilo. Meni to bio problem, zamenio i sve ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Januar 19, 2015 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Drugari posle dugo razmisljanja odlucio sam da prodam svoj motor. Kako stvari stoje ove godine cu imati jako malo vremna da ga vozim(ako uopste), a da mi stoji u garazi i skuplja prasinu i nije fora. A vreme bez motora cu iskoristiti da sacuvam dovoljno para da mogu da kupim veeeelikog zekana (z1000). Motor je kupljen u Beogradu (Mimoto) 2009. godine, ja sam prvi vlasnik. Od prvog dana je garaziran i redovno servisiran.Motor je bez i jedne ogrebotine, ostecenja, tackice. . . . Vozen je uglavnom na otvorenom i jako malo po gradu, presao je 34722km. Od opreme imam Puig vizir, Puig cras pads, otvoren izduv i led stop svetlo kupljeno u Nemackoj (BS motorsports). Na njemu su trenutno gume Metzeler M5, registrovan je do 8.2015. Cena motora je 3700e (nije fiksna). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke 9 Napisano Januar 22, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: 45.34833,19.726703 Motocikl: Kawasaki er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Nema šta lepo motorče. Daj bože da što pre nadje novog vlasnika. Pre nekoliko nedelja sam najavljivao projekat, koji je na moju radost uspešno završen. Ne bih da puno pričam, radilo se o viziru za moj er 6. Znajući cene u prodavnici i samog sebe, bilo koji da sam pazario ne bih bio zabovoljan . Zato sam rešio da ga sam napravim pa bilo kao bilo. Pripremam kompletan opis postupaka, od izrade kalupa, savijanje leksana i montiranje na motor. Biće objavljeno u rubrici " sam svoj majstor". Verujte ništa nije teško ni komplikovano. Samo treba imati malo alata i puno slobodnog vremena . Evo par slika dok nestigne reportaža... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 23, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ako hoces mozes da ga prefarbas, imas sprej za lexan ili foliju kupi za farove. Extra je ispalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Januar 23, 2015 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sada kada imas i kalup i alat,da li bi napravio jos neki i za koje $? Inace mnogo mi se svidja,bravo!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 23, 2015 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Kapiram da ko hoce vizir treba odma da predje iza sofer-shajbne (precicom), i kisa se resava tako, sneg takodje, da ne pominjem sto na zadnjem sedistu moze i da se prespava ako mladost ludost ili sila natera a i gepek je tu.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Januar 23, 2015 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Play hard, go naked! Ok izgleda, cak mi se svidja vise od vecine koje sam video, a kostaju ... Ali sto kaze Aleksandar, to je ipak naked i ima to svoju car 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Januar 26, 2015 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Play hard, go naked! Ok izgleda, cak mi se svidja vise od vecine koje sam video, a kostaju ... Ali sto kaze Aleksandar, to je ipak naked i ima to svoju car Aca je moj brat nikad zadnji kofer i nikad vizir 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke 9 Napisano Januar 26, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: 45.34833,19.726703 Motocikl: Kawasaki er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pohvalama i kritikama bilo je poucno . Pa ljudi nisam ja stavio ovakav vizir ( mada sam zadnih par dana razmisljao) . Ne planiram da pravim vizire za prodaju jednostavno nema vremena ( izvini nellle ). Samo sam hteo da dokazem da svako moze da napravi vizir u svojoj maloj radinici . Neki ljudi nevole na nekedima da stave vizir jer jednostavno tu mu nije mesto i upravu su, ali drugi pak stavljaju da im motor bolje izgleda i oni su u pravu , ja spadam u prakticne ljude jer to parce leksana mi stiti navigaciju i kabel od udara vetra (mozda ja nisam upravu) . Sve je to stvar ukusa a o tome bi mogli da razglabamo u nedogled. Mislim sad u sebi kakavi ce biti komentari ako najavim jos dva projekta izrada slidera i tempomata. Ili je i to zabranjeno na nekedima? Molim vas objasnite sta je jos dozvoljeno a sta zabranjeno na nekedima, posto sam vrlo mlad i voleo bi da nesto naucim od Vas starjih i iskusnijih . Unapred zahvaljuje kolega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Januar 27, 2015 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Na nakedima je jedino zabranjeno praviti ih odvratnim, sve ostalo je dozvoljeno Posto si mlad, ta mudrost je dovoljna za pocetak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Januar 27, 2015 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu sta je zabranjeno ili ne. Jednostavno svako radi na svom motoru ono sto mu se svijda, jer ukusi su razliciti. Vizir na naked-u znaci, ne puno, ali znaci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 30, 2015 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Mozda cu imati auspuh na prodaju uskoro, fabricki spolja custom unutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan sabic kawasaki er6-n 1 Napisano Januar 30, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW C650 sport Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja fabricki auspuh za er6n da prodam pa ako nekoga zanima dogovoricemo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 30, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Mozda cu imati auspuh na prodaju uskoro, fabricki spolja custom unutra koliko $$ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan sabic kawasaki er6-n 1 Napisano Januar 30, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW C650 sport Prijavi odgovor kao problematičan 30 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...