Woo3 110 Napisano Septembar 26, 2014 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Er6n chasing new Ducati Scrambler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draguljce 9 Napisano Septembar 26, 2014 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zuti zmaj. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Octobar 2, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Porucen zadnji blatobran cim stigne odmah slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 110 Napisano Octobar 2, 2014 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Drugari jel se vozi neko , propade sezona skorz . Ja juce iskoristio priliku malo se provozao i uspeo da probam novi motor (ima samo jednu manu, sto nije u mom vlasnistvu ), naravno mislim na ovaj narandzasti 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 613 Napisano Octobar 2, 2014 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozi se svakodnevno....Nije losa sezona,ako nista drugo naucio sam da vozim po kisi i mokrom asvaltu kao Vale...Smara samo sto non stop cistim i podmazujem lanac,voda gde zavuce prljavstinu to je nemoguce,non stop glancam Kawu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 2, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan kakva su iskustva na narandzastom cudovistu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 110 Napisano Octobar 2, 2014 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidi sto se tice KTM-a, neke stvari mi se jako svidjaju, a neke su me malo razocarale. Recimo motor ima jako cudno zadnje ogibljejne, suvise je mekan (barem po meni) i sta god radio na zadnjem amortizeru (podesavao sam preload) nekako meni licno ne odgovara. Motor je jako upravljiv, snage ima na pretek pa cak mozda i previse. Kad god das jaci gas prednji tocak se dize u nebesa i to ko od sale pa i 4-oj brzini. Probao sam da menjam i "riding modes" vozio sam u svim sem u "rain" i ima neke razlike uglavnom pri odzivu gasa i kontroli proklizavanje (ima valjda 3 nivoa). Kocnice jako brutalne, brembo zaustavlja u mestu, a i cesto kad jace kocis hoce da se gica zadnji kraj motora. Sve u svemu pozitivno, vozio sam se od Mladenovca, pa negde do Avale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 2, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi imao kintu bez razmisljanja bi ga kupio, ovako moram da cekam ktm 3190 da bi ga kupio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 110 Napisano Octobar 3, 2014 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, ja iskreno ne bih. Nije ostavio dovoljan utisak na mene, ima jos boljih motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 3, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Dovoljno mi da cujem da je naked od 1301 cc i 180+ konja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Octobar 11, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li zivih??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 11, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ceo forum pod nekim mrtvilom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Octobar 11, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je sve zamrlo, ja svaki dan svrnem ali slaba vajda ... Cele sedmice lepo vreme, 25-26 a ja radim do 17h .. dok dodjem kuci, niti na motor niti ga gledat. Danas nisam izdrzao, sada sam sisao ali je vec pohladno. Ali zato sutra ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 11, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan vec gume lose hvataju..... Ne moze covek ni da startuje kako dolikuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Octobar 11, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja cele nedelje radio drugu a to je kod mene od 11 do 7 uvece. Jos mi na telefonu neradi tapatalk pa forum vidim samo uvece na par minuta. Sutra tankovanje goriva i gde me put nanese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Octobar 11, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bice sutra put pod tockove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Octobar 13, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Kad utihnu ER6N-ovci... Koristite li vi ovo lepo vreme, vi sto nemate stalni radni odnos? Ajde po neka slika za nas napacenu bracu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 110 Napisano Octobar 13, 2014 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam iskoristio vikend malo se provozao, mada nista ozbilnjo sa obzirom da sam u nedelju morao da radim . A slike nemam, uopste nemam naviku da slikam tkd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Octobar 13, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam se ceo dan vozao po gradu i okolini. I to bas onako penzionerski 50-60-70-80. Opustencija do kraja. Sad mogu da me drndaju na poslu koliko hoce do sledeceg vikenda. Onda opet voznja za smirenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Octobar 13, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Svahbaz pa sto ne kazes brate Evo jedna slika planinarski dom Pirot 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoER6N 1 Napisano Octobar 14, 2014 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ER6N Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, I ja sam malo za vikend vozio nazalost samo po Beogradu ( obrnuo 170km ne znam ni sam kako ) Danas motorom na posao Beograd-Nova Pazova, smrz'o sam se jutros, ali kad vidim ljude u koloni na mostu puno mi srce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Octobar 14, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Cao drustvo, jedno pitanje, da li sam ja uvrteo u glavu ili mi svecica promasuje ponekad? Nisam ga vozio par nedelja zbog posla koga ima preko glave, pa mi se sad cini kao da toga nije bilo ranije. Igla obrtomera osciluje na oko 1300 RPM, nisam siguran da li je tako bilo i pre ili paralelni twin mora da ima oscilacije u obrtajima na leru... Ovo je snimak nakon sto je motor dobro zagrejan, vozen sigurno barem pola sata pre toga. Ajd bacite neko misljenje. Na pocetku sezone sam stavio nove NGK svecice, filter vazduha, ulje itd. Je l sve ok i tripujem ili... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 14, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Meni radi potpuno isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Octobar 14, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info, sad mi je laknulo, vec pomislih nesto nije u redu U voznji se potpuno savrseno ponasa, danas sam ga bas ganjao na 9K RPM jedno 20 minuta konstantno, jer sam ga ulenjio nekom penzionerskom voznjom u proteklom periodu, kontam da ni to nije dobro. Porucio sam Motulov Fuel System Clean Moto 4T aditiv i nove svecice za svaki slucaj, pa neka stoje u rezervi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 14, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan JA sam koristio Vyns-ov injector cleaner i stvarno je dobar, a pre toga neki drugi mi poterao svu stroku iz rezervoara kroz dizne, sa ovim sam malo sredio stvari. Inace ja imam problem sa auto ler gasom zatego sam ga bukvalno na najjace i meni to izgleda ne radi motor u leru dok se na zagreje vrti na 950-1050 obrtaja.......... Ne znam kako da resim to sad.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...