AIeksandar 396 Napisano Septembar 9, 2014 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan i gusenice za sneg! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draguljce 9 Napisano Septembar 9, 2014 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekoga interesuje prodajem motor. http://www.polovniautomobili.com/oglas5096798/kawasaki_er_6n/ Draguljce si prvi vlasnik motora? Mnogo mi se dopada tvoj motor a ja bas trazim er 6n da kupim, a ti si mi tu i najblizi jer sam i ja iz panceva . P.s. Ima li neko savet da li kupovati polovni ili novi motor? Nesto gledam na sajtu polovni automobili ima neko uvozi nove 2014 er 6n za 5400e pa mi to izadje dosta jeftino i mozda bolja varijanta nego polovan za 1500e manje ... Inace do sad sam vozio samo skutercice i moj dodir sa brzinama i malo jacim motorom je bilo u auto skoli pre godinu dana jamaha od 150cc i lepo sam je vozio. Sad znam da je i ovo jak motor za mene ali cu lagano da vozim. Inace imam 27god i mnogooo kilometara predjenih kolima to nesto valjda znaci . Iako prodajem polovan motor slazem se da ko god moze treba da kupi nov. To je bilo i moje misljenje pre kupovine ovog Kavasakija i gledao sam nove. Medjutim onda sam naisao na ovaj koji je bio manje od 2 godine star sa predjenih 1800 km, a jeftiniji od novog. Smatrao sam da mi je bolje da kupim takav motor i to sam i uradio. Sada prodajem motor koji je presao 7000 km za 2000e manje od novog uz dosta dodatne opreme koja vredi sigurno 300e pa se razlika penje na 2300e. Tolika razlika nije mala, a predjena kilometraza je bas mala za takav motor. Takodje ako ti ne odgovara pa hoces brzo da ga menjas mnogo manje ces izgubiti nego da kupis nov... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Septembar 9, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan i gusenice za sneg! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DejanTNT 37 Napisano Septembar 9, 2014 U prolazu, 97 postova Lokacija: Sr. Karlovci Motocikl: Suzuki SV1000N Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima. Ja sam Dejan iz Sremskih karlovaca, i pre jedno dva meseca sam presao sa supermoto na naked, tako da sam postao ponosan vlasnik ER6N 2007. Trenutno brojim 4000km predjenih sa ovim motorom. Sto se tice utiska motor ispunjava sva moja ocekivanja i stil vozje. Procitao sam celu temu tako da bi bio red da se i ja uclanim u ovu sektu . Evo za pocetak par fotki , Sve je standard nista nije menjano. Od dodatne opreme sam dobio givi kofer i povisen vizir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Septembar 9, 2014 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan JA sam u jednom navratu probao sv650 . Iskreno brate nisam imao isti osecaj kao ti,tu su negde . Ja isto imam otvoren auspuh ( unutra cevka 60mmizlaz ide u konus) koji se brutalno cuje, i motor uopste nije ugusen ni malo, kad mu zavrnem gas bukvalno motor kida, desavalo mi se u par navrata kada vozim nekog pozadi i nabijem naglo gas tipa u trecoj brzini da se komotno digne malo na zadnji. Mozda taj sv sto si vozio bio malo vise budzen Ma nije bio budžen. Opet kažem, izneo sam moj lični utisak, ne kažem da sam u pravu... Niti sam rekao da je ER loš motor, šta više odličan je, pogotovo za gradsku vožnju ali izgleda da mi više leži stil vožnje motora sa V agregatom... Dosta sam putovao sa SVom, Crna Gora više puta, dosta po Srbiji, Rumunija... i zaista mi je zabavniji na krivudavim planinskim putevima... A otvoren izduv je do 00, mislim da ću ga stavljati na svaki sledeći bajk. Jel se tebi sklanjaju na putu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Septembar 9, 2014 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima. Ja sam Dejan iz Sremskih karlovaca, i pre jedno dva meseca sam presao sa supermoto na naked, tako da sam postao ponosan vlasnik ER6N 2007. Trenutno brojim 4000km predjenih sa ovim motorom. Sto se tice utiska motor ispunjava sva moja ocekivanja i stil vozje. Procitao sam celu temu tako da bi bio red da se i ja uclanim u ovu sektu . Evo za pocetak par fotki , Sve je standard nista nije menjano. Od dodatne opreme sam dobio givi kofer i povisen vizir Nek ti je sa srećom, i da se lepo navozaš sa njim!!! Super izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Septembar 10, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije bio budžen. Opet kažem, izneo sam moj lični utisak, ne kažem da sam u pravu... Niti sam rekao da je ER loš motor, šta više odličan je, pogotovo za gradsku vožnju ali izgleda da mi više leži stil vožnje motora sa V agregatom... Dosta sam putovao sa SVom, Crna Gora više puta, dosta po Srbiji, Rumunija... i zaista mi je zabavniji na krivudavim planinskim putevima... A otvoren izduv je do 00, mislim da ću ga stavljati na svaki sledeći bajk. Jel se tebi sklanjaju na putu? Cuj sklanjaju, kad mi pukne iz auspuha panduri se za pistolj hvataju Pokusacu da snimim nekom kvalitetnom kamerom, mobilnim nije to to, i zvuk dosta gubi kvalitet . Nekako je slican two borthers-ovom ili Delkevicu ( i po izgledu i zvuku) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kroky 4 Napisano Septembar 10, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Senta Motocikl: kawasaki er6n Prijavi odgovor kao problematičan Slike: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Septembar 10, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako mi se svidja ovaj novi i to narocito beli. Neka ti je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Septembar 10, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Prelep!!! Decko me zvao za motor pa izgleda uskoro napustam sediste na neko vreme. Kad se vracam uzimam definitivno novi ER6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Septembar 10, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Avion uzivaj druze prelep je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Septembar 10, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Bas je prva liga .. nema price. Sa srecom da te sluzi. Nego ko vam je pravio te izduve? Znam za Roberta ali on izgleda vise ne radi, na mail ne odgovara a facebook je ugasen? Ali da nije neka paprena cena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Septembar 10, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prelep!!! Decko me zvao za motor pa izgleda uskoro napustam sediste na neko vreme. Kad se vracam uzimam definitivno novi ER6 Znaci udade je :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Septembar 10, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Bas je prva liga .. nema price. Sa srecom da te sluzi. Nego ko vam je pravio te izduve? Znam za Roberta ali on izgleda vise ne radi, na mail ne odgovara a facebook je ugasen? Ali da nije neka paprena cena... Nesmem da ti kazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paya 14 Napisano Septembar 11, 2014 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sachs Madass 125cc (2008), ER-6N (2014) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Od juna sam vlasnik jednog belog er6n. Ovo mi je prvi veći motor, pre ovoga sam vozio samo tomos atx, i mogu da kažem da sam jako brzo navikao na njega. Pošto je bio nov, u prvih 1000 km sam trebao da pazim na obrtaje, što mi je dobro došao i za skupljanje iskustva. Sada imamo oko 2500 km, i potpuno sam zadovoljan s njim. Potpuno se slažem sa ostalima koji kažu da je idealan za početnike. Ne znam šta bi još mogao da pišem... Potrošnja je na prvih 1000km bila oko 4.2 litara. Sada je već malo veća, a ume i da ide malo brže od 100 km/h Druze, Onaj zeleni er6n koji si video kod Culeta kada si porucivao svoj motor, vozim ja znam da mi je Cule rekao da stize i beli za koju nedelju... Pozdrav i u zdravlju da ga vozis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Septembar 12, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas je prva liga .. nema price. Sa srecom da te sluzi. Nego ko vam je pravio te izduve? Znam za Roberta ali on izgleda vise ne radi, na mail ne odgovara a facebook je ugasen? Ali da nije neka paprena cena... Nesmem da ti kazem Ako ti kazemo moraces ga nabaviti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Septembar 12, 2014 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slusam....tj citam...auspuh? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Septembar 13, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje.. i nemoj da se igras, Sabac mi je blizu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10688 Napisano Septembar 13, 2014 Hronični Motociklopata, 7410 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ima jos jedan lik u Adi sto radi auspuhe, i skroz su ok, nista losiji ni bolji od Robertovih, evo link: Dragon Ada Exhaust Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Septembar 13, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Malo previsoke cene, neljubazni itd.... Iskreno kada sam ja trazio auspuh koji je imao u ponudi , odprilike mi se vrtelo oko cene 180-200+ e tako nesto je bilo. Samo 40-50 e mi trazio za deo cevi od 5-10 cm..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DejanTNT 37 Napisano Septembar 14, 2014 U prolazu, 97 postova Lokacija: Sr. Karlovci Motocikl: Suzuki SV1000N Prijavi odgovor kao problematičan ja sam na proslom motoru radio kod Darka iz Maglica.. Hexagon Carbon izasao me je 200 evra ... to je bila najskuplja varijanta da bude sve u karbonu. 2 godine me je sluzio evo i dan danas kod novog vlasnika grmi kao mecava i nigde nije popustio. Nemam reci za coveka ispostovao je rok i sve kao sto smo se dogovorili evo nasao sam njegovu FB stranicu pa pogledajte sami. https://www.facebook.com/pages/Auspusi-by-DARKO/134812583196757 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Septembar 14, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan 200 e takav top. Ili 170 e mivv conus . U sustini svako uzima sta mu odgovara, ali ipak je bolje kad bi imao gotov da stavis cujes vidis da li odgovara i tako u krug 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kroky 4 Napisano Septembar 14, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Senta Motocikl: kawasaki er6n Prijavi odgovor kao problematičan Forumaši, hvala na čestitkama! Druze, Onaj zeleni er6n koji si video kod Culeta kada si porucivao svoj motor, vozim ja znam da mi je Cule rekao da stize i beli za koju nedelju...Pozdrav i u zdravlju da ga vozis Tako je, video sam tvoj motor . Mogli bismo sledeće godine sresti negde, npr. na Fruškoj Gori, pošto je ova sezona već nažalost prošla... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Septembar 14, 2014 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako prosla sezona? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Septembar 14, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je skupo to, 200e. Ali vec 170 za MIVV mi je ok ... Da stvarno, kako prosla? nije je ni bilo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...