svahbaz 56 Napisano Jul 23, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da sve kawe imaju blatobran, valjda nisam nikada obratio paznju na to. Ja imam, ali sada kad pogledam ove sto nemaju izgledaju mi nekako golo, valjda navika. Mnogo mi se svidja ovaj Puig vizir, ali je mnogo kesa .. Ako neko bude pravio slican neka javi, da vidimo moze li se to uradit kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 23, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Poslao mi je slican njemu, samo malo vislji. (mislim ivan) A blatobran mislimo na onaj iznad zadnjeg tocka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Jul 23, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to onaj sto si kacio, na onom narandzastom bajku Na taj blatobran sam i mislio, ne znam zasto sam kontao da to svi imaju .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 23, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Neee drugi. ovaj civilizovanije deluje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Jul 24, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Ekipo sta mislite o maloj promeni prednje maske http://www.ebay.com/itm/Street-Fighter-Headlight-for-Kawasaki-ER-6N-Eliminator-KLR-KL-ZX14R-ZX12R-ZZR600-/151171220167?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&fits=Model%3AER-6N&hash=item233281c2c7&vxp=mtr evo oko 36ekija sa dostavom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jul 24, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Jel to u masci ladno halogene sijalice za kucnu varijantu.. Kinezi su cudo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 24, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan jesu... BRate ovo stvarno katastrofalno izgleda, nemoj da stavljas kinesku masku i unistavas motor, pravis sf . Ako si zapeo za far imas od mt03 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Jul 25, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Brate mili ona maska izgleda jezivo, ali ne samo zbog dizajna, vidi se da je kriminalna zavrsna obrada vec na slici. Ko zna kako je tek kad je vidis uzivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Jul 25, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prodavao se jedan ER na oglasima jedno vreme sa slicnom ako ne i istom maskom. Katastrofa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Jul 25, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje, ne mogu da nadjem u uputstvu, koje sijalice idu u nas motor? Pretpostavljam H7, ali da ne pogresim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 110 Napisano Jul 25, 2014 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Za model 2006-2008 ide h7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 26, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ja se castio uljem u filterima. Bardahl 10w-40. Ako neko planira, to je moja preporuka, staro sto sam ispusito je idalje imalo odlicnu boju i gustinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Jul 26, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Za model 2006-2008 ide h7 Hvala za info, znaci da nisam pogresio Ima li neko iskustva sa Osramovim Night Racer Plus sijalicama? Trebalo bi da su prilagodjene za motor i po onim karakteristikama deluju kao da dobro svetle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Jul 26, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Za model 2006-2008 ide h7 Hvala za info, znaci da nisam pogresio Ima li neko iskustva sa Osramovim Night Racer Plus sijalicama? Trebalo bi da su prilagodjene za motor i po onim karakteristikama deluju kao da dobro svetle Brate stavi led diodu belu za poziciju i kupi xenon stavi na kratko svetlo samo, i zavrsio si sve sto se tice toga dugacko nemas potrebe nista da diras. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 26, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Zato si ti kralj pomesao uticnice za kratko i dugacko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Jul 26, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za model 2006-2008 ide h7 Hvala za info, znaci da nisam pogresio Ima li neko iskustva sa Osramovim Night Racer Plus sijalicama? Trebalo bi da su prilagodjene za motor i po onim karakteristikama deluju kao da dobro svetle Ja ih stavio, zadovoljan sam, stavio ih jos prosle godine i dalje rade ,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Jul 27, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Zato si ti kralj pomesao uticnice za kratko i dugacko Ne brate, tako sam kupio motor O.o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Jul 28, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Za model 2006-2008 ide h7 Hvala za info, znaci da nisam pogresio Ima li neko iskustva sa Osramovim Night Racer Plus sijalicama? Trebalo bi da su prilagodjene za motor i po onim karakteristikama deluju kao da dobro svetle Ja ih stavio, zadovoljan sam, stavio ih jos prosle godine i dalje rade ,,,, Hvala, uzecu onda njih, ove u mom su i dalje fabricke, covek kad mi je prodavao motor kaze da ih nikada nije menjao, pa pretpostavljam da nece jos dugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirkoni 2 Napisano Jul 28, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih ovaj motor, prodaje li neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 28, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodajem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeflex 4 Napisano Avgust 1, 2014 U prolazu, 33 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSXR 1000 k5 Prijavi odgovor kao problematičan Imaju li gde da se nadju nalepnice er6-n, posto sam kupio motor sa malo izguljenim plastikama pa bi ih ofarbao, al bi i da ostanu nalepnice i ima li ko crash-padove za njega.?. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 1, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan nalepnice kice, nadji na face-u . imas slajdere 50-100e.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Avgust 1, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Imaju li gde da se nadju nalepnice er6-n, posto sam kupio motor sa malo izguljenim plastikama pa bi ih ofarbao, al bi i da ostanu nalepnice i ima li ko crash-padove za njega.?. Za nalepnice ne znam, a slajdere ima Aleksandar ovde kod nas na stranici, idi malo unazad nadji ga i posalji mu poruku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 7, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan U ponedeljak dolazim za bg na 3 dana, zbog posla neka predavanja. Ako imam vremena posle tih rpedavanja kog da ,,vikam`` na pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotorniZgoditak 28 Napisano Avgust 7, 2014 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki er-6n piaggio bev500 Prijavi odgovor kao problematičan Imas moj broj pa zovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...