Dzony93 368 Napisano Januar 27, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan pazi da nije jedan komad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Januar 28, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Ekipo, jel polirao neko izduvne grane, i cime je najbolje to da se uradi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 28, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Vodena smirgla. JA sam polirao sa p800 vodenom, i extra rezultati ali vrlo brzo pozute cevke posle prve voznje. kad nakvasis cevke dok su vrele isto pocrne i na kraju nisi nista uradio. Ali ako radis u kontinuitetu od mesec dana odprilike odrzace se zlatne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 28, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan eo pre i posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Januar 28, 2014 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Ma to poliranje uzaludno. Sedi vozi i ne razmisljaj o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Januar 28, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi odgovarale zute ali bi verovatno popizdeo od poliranja :-) Послато са XT615 користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Januar 28, 2014 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo i desava kod mene. Narucio bocne plastike, sto su mi ukrali ko se seca, iz Izraela, i migavce iz Hong Kong-a, i nadam se da ce stici do proleca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 28, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan u kini nova godina do 16 februara valjda, tek posle salju a to ce havarija da bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Januar 29, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam narucio extendere i ovu mrezicu pa cemo da vidimo na sta to lici. Ostalo je jos da vidim za taj problem s kacigom ali rijesicu i to, daleko je april I ja sam razmisljao da ispoliram grane ali Dzoni me uspesno odgovorio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 29, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam narucio extendere i ovu mrezicu pa cemo da vidimo na sta to lici. Ostalo je jos da vidim za taj problem s kacigom ali rijesicu i to, daleko je april I ja sam razmisljao da ispoliram grane ali Dzoni me uspesno odgovorio Ja polirao dva puta i digo sam ruke vise..... Nezahvalno je . Jedino ako hoces da prodajes motor pa tada ispoliras cisto lepse da izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Februar 4, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko montirao 12 v uticnicu da mi da ideju gde da je postavim osim klasike na korman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tjole 15 Napisano Februar 4, 2014 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Mozes ispod sedista, tako ti je blizu aku, a i zasticena je od kise. U krajnjem slucaju zavisi za sta ti treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Februar 5, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko montirao 12 v uticnicu da mi da ideju gde da je postavim osim klasike na korman Dobra je ideja ispod da je stavis ispod sediste, nego kazi mi gde si kupio to,i kolko te kosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Februar 5, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan U louisu , saito proizvodjac 13e... Vrv cu je ustekati ispod sedista da sluzi za kompresor ili za ne daj boze... Na korman mi ne ide a naked ko naked nema mnogo opcija de da se stavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 5, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Imas par mesta, npr pored bocnih plastika, da imas blizu i za gps, ali ubedljivo najbolje je ispod sedista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Februar 5, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu negde blize, zbog kamere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 5, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu negde blize, zbog kamere U tom slucaju, vidi da sprovedes sa svim kablovima motora na bocnom delu rama negde kod montaze fara, tu je po meni onda najbolje jer bi je tu verovatno montirao na korman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 9, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan http://www.aliexpress.com/item/New-Motorcycle-12V-USB-Cigarette-Lighter-Power-Port-Integration/1173037621.html?s=p evo vam ako hocete da imate na kormanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Februar 16, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel se palila nekome FI lampica i zbog cega ako zna? Krenem danas da se provozam i upali mi se lampica za rezervu posle sat voznje. Posle desetak kilometara svrnem na pumpu i sipnem 5l. Nisam hteo vise posto gorivo sipam samo na jednoj pumpi u Sapcu vec godinama. Malo posle toga, mozda 2-3 km upali se ta FI lampica. Ako se dobro secam to oznacava problem oko goriva tj ubrizgavanja goriva. Konsultovacu se danas sa drugarima koji se razumeju u masine ali me interesuje da li se to desavalo nekome clanova sekte ER 6 N Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 16, 2014 (promenjeno) Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ima vise ,,verzija problema" ... Od prljavog filtera vazduha, do lose smese, itd itd.. Do tad znas li mozda kada j e ciscen filter vazduha, zamenjene svecice i sl? Moze da bude i da su ti injektori prljavi, naislo lose gorivo, ili ako ti je duze sedeo motor da se skupila prljavstina na dnu rezervoara i da se to sad poteralo. E sada sam nesto bas iscitao zbog toga, problem mozes da iscitas sam , koliko sam ukapirao trebas da nadjes dve zice narandzastu i crnu i da das kontakt, tada ih stavis na akumulator na - i zadrzis par sekundi, tada bi trebalo na displeju da ti izbaci koja je greska. Upustvo imas u user manual-u imas vise o tome ovde. http://www.riderforums.com/ninja-650r-maintenance/60581-fuel-injector-light-trouble-starting-self-diagnosis.html Promenio Februar 16, 2014 član Dzony93 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Februar 16, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega Veceras cu malo da se posvetim lampici. Verovatno je u pitanju gorivo tj djubre u rezervoaru. Stajao je mesec dana pa se verovatno napravio talog. Послато са XT615 користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Februar 18, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Ekipo pozdrav, imam jedan problem pa ako je jos neko imao slican da mi pomogne Drugarov cale je saobracajac, i reko mu je da mi javi da me vec neko vreme posmatraju iz policije zbog auspuha(leo vince) i da se spremaju da me vode na vanredni tehnicki da mi izmere decibel jacine, da li je to moguce i jel mogu kaznu da mi pisu ili sta se vec dalje desava ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 18, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ekipo pozdrav, imam jedan problem pa ako je jos neko imao slican da mi pomogne Drugarov cale je saobracajac, i reko mu je da mi javi da me vec neko vreme posmatraju iz policije zbog auspuha(leo vince) i da se spremaju da me vode na vanredni tehnicki da mi izmere decibel jacine, da li je to moguce i jel mogu kaznu da mi pisu ili sta se vec dalje desava ? To kod nas nesto se ne secam da imaju db meter ili ti spravicu za merenje decibela . kao sto sam ti reko kada smo razgovarali, oko 92-98 db bi trebalo da bude granica za auspuh, a tvoj leo je malo glasniji od fabrickog, a i on koliko se secam mislim da ima atest po tom pitanju tj homologaciju. ( ako je tako kod tebe i tebe drndaju, ja sam ga najebo ) Inace drugo sem kazne neke blaze ne mogu ti nista ( tipa 5-10000 i da sredis to, ili opomena) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Februar 18, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Leo Vince Ja ovde u Bih nisam cuo za to, ali mi smo ionako 15 godina iza svih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tjole 15 Napisano Februar 19, 2014 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna simptome da li mi je aku skroz riknuo ili se samo ispraznio. Evo sta se desava. Ovo mu je 6-ta godina, aku sa gelom. Probao sam juce da upalim posle mesec dana od poslednjeg paljenja kad je upalio iz prve, odradi sve normalno, pumpa za gorivo, svetla, al kad krenem da verglam kao da nesto preseca i nece da se zavrti. Motor stoji u garazi gde je toplo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...