Bukinac 5 Napisano April 26, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hoce mozda neko sutra u bataju da gledamo trku, to jest trening i kvalifikacije ali kazu da ce biti kao trka jer je staza nedovoljno velika za sve :-), tako kazu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano April 26, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan bicu ja tamo u nedelju sigurno, a i sutra verovatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano April 26, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Super ajde, vidjamo se onda.Jel znas mozda kada sutra poceinje taj trening/kvalifikacije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano April 27, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ceo dan ima sta da se gleda, 1 nezvanicni i 2 zvanicna treninga, pocinje oko 9 i traje do 18h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 27, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi aj pomoc , hocu da zamenim rucice na volanu, malo mi cepnuta kao ova gumena leva, e sad mogu za male pare da nadjem sve boje, a dvoumim se izmedju crne i zlatne boje, ram mi je zlatne boje a volan crn, i sad tu prob... http://www.aliexpress.com/item/Wholesales-Rubber-Motorcycle-Handle-Bar-7-8-Motorbike-Bar-Grips-Coler-Black-Sliver-Brown-Blue-Red/727135126.html ajd brzo kazite danas narucujem jos sitnice pa da stigne sve isti dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 27, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Zovi me ako budes isao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano April 27, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Stefane odlicna slika, da se hvalis malo!!!:-) Ako se secas pricao sam ti za taj napadni ugao na otvarnju sezone.Moj drugar ih je imao i odmah sam primetio da imaju manju tu krivinu od dunlopa npr. mada ne verujem da ce ti praviti bas bitnu razliku. Hvala, hvala Da secam se... trenutno za moju voznju su super dosta moze da se obori...a stazu nemam u planu skorije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano April 27, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi aj pomoc , hocu da zamenim rucice na volanu, malo mi cepnuta kao ova gumena leva, e sad mogu za male pare da nadjem sve boje, a dvoumim se izmedju crne i zlatne boje, ram mi je zlatne boje a volan crn, i sad tu prob... http://www.aliexpres.../727135126.html ajd brzo kazite danas narucujem jos sitnice pa da stigne sve isti dan Ako je cena kao sto pise 6 dolara, uzmi meni jedne u crvenoj boji, takve mi je boje i ram! :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano April 27, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Stefane odlicna slika, da se hvalis malo!!!:-) Ako se secas pricao sam ti za taj napadni ugao na otvarnju sezone.Moj drugar ih je imao i odmah sam primetio da imaju manju tu krivinu od dunlopa npr. mada ne verujem da ce ti praviti bas bitnu razliku. Hvala, hvala Da secam se... trenutno za moju voznju su super dosta moze da se obori...a stazu nemam u planu skorije Ma da bre, verujem da su to vrhunske gume.Da ti sluze u zdravlje!! :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 27, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi aj pomoc , hocu da zamenim rucice na volanu, malo mi cepnuta kao ova gumena leva, e sad mogu za male pare da nadjem sve boje, a dvoumim se izmedju crne i zlatne boje, ram mi je zlatne boje a volan crn, i sad tu prob... http://www.aliexpres.../727135126.html ajd brzo kazite danas narucujem jos sitnice pa da stigne sve isti dan Ako je cena kao sto pise 6 dolara, uzmi meni jedne u crvenoj boji, takve mi je boje i ram! :-) imam kintu za 2 para za mene i stefana, on me zvao danas ako ostane koji dolar vise narucujem samo prvo da vidim dal nam pasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano April 27, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Stefane odlicna slika, da se hvalis malo!!!:-) Ako se secas pricao sam ti za taj napadni ugao na otvarnju sezone.Moj drugar ih je imao i odmah sam primetio da imaju manju tu krivinu od dunlopa npr. mada ne verujem da ce ti praviti bas bitnu razliku. Hvala, hvala Da secam se... trenutno za moju voznju su super dosta moze da se obori...a stazu nemam u planu skorije Ma da bre, verujem da su to vrhunske gume.Da ti sluze u zdravlje!! :-) Zahvaljujem Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano April 28, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi aj pomoc , hocu da zamenim rucice na volanu, malo mi cepnuta kao ova gumena leva, e sad mogu za male pare da nadjem sve boje, a dvoumim se izmedju crne i zlatne boje, ram mi je zlatne boje a volan crn, i sad tu prob... http://www.aliexpres.../727135126.html ajd brzo kazite danas narucujem jos sitnice pa da stigne sve isti dan Ako je cena kao sto pise 6 dolara, uzmi meni jedne u crvenoj boji, takve mi je boje i ram! :-) imam kintu za 2 para za mene i stefana, on me zvao danas ako ostane koji dolar vise narucujem samo prvo da vidim dal nam pasu Ajde bio bih ti zahvalan!:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 28, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi aj pomoc , hocu da zamenim rucice na volanu, malo mi cepnuta kao ova gumena leva, e sad mogu za male pare da nadjem sve boje, a dvoumim se izmedju crne i zlatne boje, ram mi je zlatne boje a volan crn, i sad tu prob... http://www.aliexpres.../727135126.html ajd brzo kazite danas narucujem jos sitnice pa da stigne sve isti dan Ako je cena kao sto pise 6 dolara, uzmi meni jedne u crvenoj boji, takve mi je boje i ram! :-) imam kintu za 2 para za mene i stefana, on me zvao danas ako ostane koji dolar vise narucujem samo prvo da vidim dal nam pasu Ajde bio bih ti zahvalan!:-) tuki ispade da nemam ni za mene -.-'' ostalo mi 5.5 $ , majmuni skidaju po transakciji 2-3 $ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano April 28, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi aj pomoc , hocu da zamenim rucice na volanu, malo mi cepnuta kao ova gumena leva, e sad mogu za male pare da nadjem sve boje, a dvoumim se izmedju crne i zlatne boje, ram mi je zlatne boje a volan crn, i sad tu prob... http://www.aliexpres.../727135126.html ajd brzo kazite danas narucujem jos sitnice pa da stigne sve isti dan Ako je cena kao sto pise 6 dolara, uzmi meni jedne u crvenoj boji, takve mi je boje i ram! :-) imam kintu za 2 para za mene i stefana, on me zvao danas ako ostane koji dolar vise narucujem samo prvo da vidim dal nam pasu Ajde bio bih ti zahvalan!:-) tuki ispade da nemam ni za mene -.-'' ostalo mi 5.5 $ , majmuni skidaju po transakciji 2-3 $ A da da to rade, jbg nista onda sledeci put, hvala na obavestenju u svakom slucaju!:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano April 28, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Drugari znam da sam verovatno dosadan:-( ali evo cisto da pitam da li mozda neko hoce danas da ide na avalu ili kosutnjak?Odrzava se 4.BGD reli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano April 28, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan jel momci ko je kolega sa ER6F crni, u jerkovichu malo iznad shkole i maxija? blenem u motor kad god prodjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano April 28, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Evo ljudi par slika iz bateje od subote, nisu neke ali jbg!Hvala coa na savetu ;-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano April 28, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Evo je moja mahina,tek sad izbacujem sliku jer sam cekao auspuh Leo Vince je stavljen,i mogu slobodno da kazem da je prevaziso sva moja ocekivanja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano April 28, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Lepa makina svaka cast!:takoje:Jel si auspuh kupovao nov ili polovan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano April 28, 2013 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da pozdravim sve prisutne! Pratim temu vec duze vrijeme ali nisam nista pisao iz razloga je sam tek razmisjao o er6n (u opciji je bilo jos motora) Sada sam cvrsto odlucio da ce motor biti kawasaki ali imam par dilema pa sam dosao da pitam iskusnije ljude i ljude koji voze ovaj motor! Nasao sam motor ali "problem" je to sto je motor presao 45 000 a 2007 godiste je. Nikada prije nisam vozio velike motore, samo skutere pa ne znam jel to mnogo, da se okanem toga ili da ipak odem i pogledam motor. Izbora bas nekog nemam, ima samo taj jedan koji bih mogao da priustim, ostali su s nerealnim cijenama. Na sta bih jos trebao da obratim paznju kod kupovine ovog motora? Znam da sam postavio mozda za neke glupa pitanja ali sta cu kad se ne razumijem, ovo mi je motor za par narednih godina pa ne smijem bas da rizikujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 28, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Easy Naked prodaje svoj bike, pitaj ga, najbolje je da kupis od nekoga koga poznajes ili nekoga sa foruma i da znas sve o tom motoru bilo to dobro ili lose, ni 50k km mu ne smeta ako je savesno odrzavan i nije trpeo izivljavanje. Treba da obratis paznju na sve a ovde imas spisak common problema, sve su to manje vise sitne stvari ali eto nek ti se nadje, tu pisu problemi koji su se desavali world wide iako se euro i US model razlikuju.... Najopasnija stvar ja frame crack i to se ne kupuje, a ostalo su gluposti nastale u vecini slucajeva zbog nemarnih vlasnika. Motor za par godina se kupuje tako sto kupis najskuplji i najbolji na oglasima i onda ga redovno odrzavas i nadas se da ce biti sve ql, a kad kupujes najjeftiniji sa najvise km onda nije bas tako, ko ne plati na mostu plati na cupriji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano April 28, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Lepa makina svaka cast!:takoje:Jel si auspuh kupovao nov ili polovan? Polovan,skinuo ga covek s kawa versys,kaze da mu mnogo jak zvuk,a meni lego kao kec na desetku.I ako slucajno ima neko u ponudi Lea,slobodno neka kupi nece da se zajebe,naravno neki koji ima sondu i db killer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 28, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Lepa makina svaka cast!:takoje:Jel si auspuh kupovao nov ili polovan? Polovan,skinuo ga covek s kawa versys,kaze da mu mnogo jak zvuk,a meni lego kao kec na desetku.I ako slucajno ima neko u ponudi Lea,slobodno neka kupi nece da se zajebe,naravno neki koji ima sondu i db killer slucajno ga parkiraj u centar nis ima da ga nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano April 28, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Lepa makina svaka cast!:takoje:Jel si auspuh kupovao nov ili polovan? Polovan,skinuo ga covek s kawa versys,kaze da mu mnogo jak zvuk,a meni lego kao kec na desetku.I ako slucajno ima neko u ponudi Lea,slobodno neka kupi nece da se zajebe,naravno neki koji ima sondu i db killer Verujem, ima jedan kolega sa foruma.Novi auspuh potpuno transformise motorickl:-) a koliko te je kostalo to zadovoljstvo ako nije tajna i da li si mora da radis neku prepravku vezano za medju cev? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 28, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kxyWvk6kjp4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...