Stefan010 24 Napisano Januar 29, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,nov sam ovde,i na pocetku da se pohvalim,kupio sam kawasaki er6n 2006 god. pre par dana,ali ima neke nedostatke pa bi voleo da mi neko pomogne gde mogu to da kupim. Rucica za kocnicu? Zadnje rucice za suvozaca? Prednja desna maska pored fara? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 30, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko iskustva sa ovim slajderima? Rucica nije problem. Ali rukohvati i maska fara moras da narucis od preko negde. Easy goli, daj mu link onaj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko iskustva sa ovim slajderima? Rucica nije problem. Ali rukohvati i maska fara moras da narucis od preko negde. Easy goli, daj mu link onaj.... Aco,a gde rucicu da nadjem? Koliko su otprilike rukohvati i maska? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 31, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Cimaj "easy naked" da ti posalje link da vidis za delove.. A rucicu zovi laboratoriju pa ce ti oni reci gde ima ako oni nemaju, ako budes narucivao masku i to onda mozes sve sa jednog mesta da narucis to ti je najlakse, za narucivanje online vidi kod njega.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Moze da pogleda i u 3-T racing u balosavi.glavni su uvoznici za lsl dodatnu opremu opremu. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci.sportski pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 31, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga taj site, tu bi trebalo da imas sve sto ti treba po najpovoljnijim cenama... Evo ti rucke ali trazi jos mozda ima i par u kompletu.. http://www.bike-teile.de/index.php?seite=einzel&teilid=702175 http://www.bike-teile.de/index.php?seite=einzel&teilid=702176 http://www.bike-teile.de/index.php?seite=einzel&teilid=1074650 ali tebi treba stari model maske koja je valjda iz dva dela. kad nadjes delove onda cimaj njega za donosenje sem ako nemas neku semu da dodje do tebe iz Nemacke.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan e ako ove godine ne napravimo okupljanje onda stvarno... kupicu hondu ili tako neki sektashki motor ps 30 ±5 dana do pocetka sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Februar 1, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se Mada rano je sad da se planira, ali treba da se vidi koliko nas je voljno za akciju Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Februar 1, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Da li primate ER-6F u grupu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 2, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Skini oklope i dodji Ja sam bio ZA i prosle godine, isto tako i ove! Kod mene rostilj moze da bude dobar izgovor (max 30 motora, ostatak bi morao na travu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garfield1974 136 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan e ako ove godine ne napravimo okupljanje onda stvarno... kupicu hondu ili tako neki sektashki motor ps 30 ±5 dana do pocetka sezone ha ha ha ha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Februar 2, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Skini oklope i dodji Ja sam bio ZA i prosle godine, isto tako i ove! Kod mene rostilj moze da bude dobar izgovor (max 30 motora, ostatak bi morao na travu! hehe ... dogovorit cemo se! Planiram "mini" turneju od Londona do Bg, krajem Aug/pocetkom Sept, pa tko zna... Do tada, vjezbajte okretanje cevapa i nabacite koju sliku ukoliko se okupite prije mog dolaska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Februar 3, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ako vec danas krenemo da se dogovaramo velike su sanse da cemo se do septembra dogovoriti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Februar 3, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan ako vec danas krenemo da se dogovaramo velike su sanse da cemo se do septembra dogovoriti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninalara 429 Napisano Februar 5, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan Tik, tak... jos malo pa Gde kupujete i koje preporucujete kocione plocice? Trebaju mi nove za zadnji tocak... Ranije je spominjan NISSIN i KARBONE LORRAINE... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 5, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan EBC HH 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Februar 13, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Februar 15, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Jel menjao neko auspuh,i koji je po vama najbolji?Gledao sam akrapovic,leo vince,i two brothers.Vase misljenje,savet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garfield1974 136 Napisano Februar 15, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Jel menjao neko auspuh,i koji je po vama najbolji?Gledao sam akrapovic,leo vince,i two brothers.Vase misljenje,savet? Od gore navedenih moj glas ide Leu Onako usput vidim da nisi spomenuo i ovog proizvodjaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 15, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Two brothers je meni ZAKON! Ako imas pare da das za auspuh uzmi two brothers Ili prepradi fabricki. Easy, jel to ono sto si mi pricao da oces da pravis! hahahha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Februar 15, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan I meni se two brothers svidja,tj odusevljen sam,al ne znam gde mogu da ga nadjem,slabo ga ima u Srbiji ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 16, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ebay.de/i...N-/380481664905 http://www.ebay.de/i...n-/310382090575 Ako ovako nesto uzmes svi cemo da te mrzimo cisto da znas unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Februar 16, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Haha,ma nije problem,vazno da se druzimo Aleksandre a negde u Srbiji jel mogu da ga nadjem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 16, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma brate i ne znam po kojoj ceni ako mislis na novo, mislim da je najpovoljnije naruciti online (isto kao sto ces da uzmes one rucke i to, ista prica..) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...