Aćimo 1144 Napisano Jul 25, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nedostaju mi neke sitnice na motoru, pa da ne bi odmah kupovao nove, interesuje me da li je neko rasturao gore pomenuti motor. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jul 26, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Imam neke plastike sa desne strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 27, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi sledeće sitnice: Štitnici prednjih diskova Craš barovi i bočni nosači kofera Centralni stender Poklopac osigurača Ako neko ima te delove na prodaju, molim da se javi. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...