djura 28 Napisano April 17, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan malo slika od nedelje sa staze blizu Chaline vikendice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 17, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti je photoshop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
palomas 10 Napisano April 17, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti je photoshop Vozaè i motor uvijek su u istom položaju, mijenjali su samo pozadine slike.. \:D/ Èak su i prašinu nekako uspjeli naknadno namontirati, da bi sve izgledao više "stvarno".. :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano April 17, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan primatel mene u klub ????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano April 17, 2007 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Domaci zadatak! :supz: :kaboom: :supz: Ali ce blatnjavi prljavci da pobenave! Jel ovo zuto mrsavo sto leti, Chala? A koji si ti? raste ti nos Djuro! :^o :^o [-X :prayer: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 17, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma ovo neki momci treniraju. Ja sam jos pripravnik.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 217 Napisano April 17, 2007 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Duro, sine, zašto ložiš decu? Ionako su njih dvojica plahovite naravi, ima da sednu za one njihove bagere i da krèe šumu da bi napravili stazu. :wink: najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 17, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Po ovoj stazi i sa ovim Husabergom ili šta je veæ, i moja baba može da izgleda kao Pastrana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 17, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Eto ideje za dekoraciju travnjaka!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano April 19, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aaaa jako lepo vecc imam zvuk cvaje u glavi... zzzz zzzz zzzzzzzz.... btw koliko sam video ima jednog suzuki rm-a jel od 125 ili 250?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 19, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci put idemo i mi u zagreb sa tobom, ali u nekoj pocepanoj i izdrpanoj odeci, e u istoj onoj ko kad ides ti kod poreznika da platis porez pa se mozda sazale na nas i daju nam krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle Djura je cudo od deteta.Od skuterasa preko sminkera , ispasce nesto od njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 20, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dakle Djura je cudo od deteta.Od skuterasa preko sminkera ' date=' ispasce nesto od njega [/quote'] mamicu ti, pa pre 2 godine vozio si raspali KLE, jos raspaliji Mitsubishi Colt, bio u nekom cudnom stanu da ne kazem nesto gore, kukao kako nemas love...a sada...vozi se Honda, kupila se nova kola, zivi se u duplexu sa akvarijumom kao bazen u sred dnevne sobe, otvorio se servis.... Krenulo i tebe od kada si me upoznao, a? I to mi je hvala? Eeee zivote....lutalico.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 217 Napisano April 20, 2007 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Dakle Djura je cudo od deteta.Od skuterasa preko sminkera ' date=' ispasce nesto od njega [/quote'] mamicu ti, pa pre 2 godine vozio si raspali KLE, jos raspaliji Mitsubishi Colt, bio u nekom cudnom stanu da ne kazem nesto gore, kukao kako nemas love...a sada...vozi se Honda, kupila se nova kola, zivi se u duplexu sa akvarijumom kao bazen u sred dnevne sobe, otvorio se servis.... Krenulo i tebe od kada si me upoznao, a? I to mi je hvala? Eeee zivote....lutalico.... Ðuro, jel mogu i ja da te upoznam, treba mi akvarijum u dnevnoj sobi. :wink: najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 20, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle Djura je cudo od deteta.Od skuterasa preko sminkera ' date=' ispasce nesto od njega [/quote'] mamicu ti, pa pre 2 godine vozio si raspali KLE, jos raspaliji Mitsubishi Colt, bio u nekom cudnom stanu da ne kazem nesto gore, kukao kako nemas love...a sada...vozi se Honda, kupila se nova kola, zivi se u duplexu sa akvarijumom kao bazen u sred dnevne sobe, otvorio se servis.... Krenulo i tebe od kada si me upoznao, a? I to mi je hvala? Eeee zivote....lutalico.... Pa lepo stoji u mom potpisu " KAD PORASTEM BICU DJURA" E ja sam sad Djura , ali u jaslicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...