Satelis 15884 Napisano Octobar 31, 2018 Integrisan, 9301 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sve stoji sto Sale napisa........ ne zaboravite da vas niko ne gleda popreko, mrko il tome slicno, nema zle krvi kao u drugim zemljama komsiluka. Necete imati nikakvu neprijatnost, cak sta vise bicete iznenadjeni koliko su gostoljubivi, hoce da pomognu. Bio sam ove godine skroz juzno do Sarande, vraticu se naredne ponovo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Novembar 26, 2019 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko preporuku iz prve ruke, dobrih lokacija za divlje kampovanje i povoljan smeštaj, što bliže moru (plaža ili neposredna blizina plaže)? Dvoje, cela obala Albanije, naglasak na jugu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2637 Napisano Novembar 26, 2019 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš između Lukove i Sarande, velika je plaža, vidi se sa glavnog puta. Bilo je nekoliko kampera sa šatorima, možda se vidi na slikama u pozadini Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 27, 2019 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/26/2019 at 5:42 PM, Krmco said: Imaš između Lukove i Sarande, velika je plaža, vidi se sa glavnog puta. Bilo je nekoliko kampera sa šatorima, možda se vidi na slikama u pozadini Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Iz pravca Valone, kad se spusti niz Llogara Pass, ima skretanje desno, put vodi direktno na plazu. Mislim da ti je za kampovanje najbolje pre ili posle sezone zbog guzve. On 11/26/2019 at 2:37 PM, lord_oblivion said: Ima li neko preporuku iz prve ruke, dobrih lokacija za divlje kampovanje i povoljan smeštaj, što bliže moru (plaža ili neposredna blizina plaže)? Dvoje, cela obala Albanije, naglasak na jugu. Pored gore pomenute plaze koja se, ako ne gresim zove Drymades,imas odlican stek gde nema vozila, tj nema zive duse osim avanturista. U pitanju je Gjipe beach, nalazi se malo juznije od Dhermi-ja. Vozilo se ostavlja na parkingu i silazi se niz vukojebinu 20min.A dole te ceka raj. Poneses sve sta ti treba i uzivas. Preko dana su parking cuvali neki matorci uz minimalnu novcanu nadiknadu, vece nisam cekao tako da ti tu ne mogu nista reci. Okacicu slike tog mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 28, 2019 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Drymades 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 28, 2019 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Gjipe 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Novembar 29, 2019 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na predlozima! Gjipe je dobra za kratko zadržavanje preko dana, ako već ima ko gore da pripazi motor i stvari. Međutim, nekako me odbija kad mi motor nije u vidnom polju kao i da 20 minuta nosim 20 kila prtljaga i 10 kila opreme. U dva smera. To je posao za motor a ne za mene Krmcov predlog, da li postoji mogućnost da se motorom siđe do tu negde blizu? Još neki predlog za kampovanje? Hosteli, povoljan privatni smeštaj..? Što bi na engleskom rekli, budget accomodation. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Novembar 29, 2019 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Marko, znači do plaže Drymades može se spustiti motorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6065 Napisano Novembar 29, 2019 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan A zašto na gjipe ne može?Zabrana ili ??Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2637 Napisano Novembar 29, 2019 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio na plažu drymades što je marko postavio slike, asfalt je do same plaže, čak nas je jedan kamper startovao da slika motore.@M a R k oJer mislimo na istu plažu, ispravi me ako grešimPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 30, 2019 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/29/2019 at 2:39 PM, el classico said: A zašto na gjipe ne može? Zabrana ili ?? Vozim motor, nisam bajker. Zabranjeno i svakao ne bi mogao da prodjes. Mozda teskim terenskim voIlom i motocross-om On 11/29/2019 at 2:42 PM, Krmco said: Ja sam mislio na plažu drymades što je marko postavio slike, asfalt je do same plaže, čak nas je jedan kamper startovao da slika motore. @M a R k o Jer mislimo na istu plažu, ispravi me ako grešim Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka To je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 30, 2019 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/29/2019 at 2:13 PM, lord_oblivion said: Hvala na predlozima! Gjipe je dobra za kratko zadržavanje preko dana, ako već ima ko gore da pripazi motor i stvari. Međutim, nekako me odbija kad mi motor nije u vidnom polju kao i da 20 minuta nosim 20 kila prtljaga i 10 kila opreme. U dva smera. To je posao za motor a ne za mene Krmcov predlog, da li postoji mogućnost da se motorom siđe do tu negde blizu? Još neki predlog za kampovanje? Hosteli, povoljan privatni smeštaj..? Što bi na engleskom rekli, budget accomodation. Smestaj ima za svaciji dzep. Ove godine smo uboli ocajan smestaj i uslugu. Moja preporuka od pre dve god. Golden View Residence, Dermi, ALB WWW.BOOKING.COM Hotel Golden View Residence ima 4 zvezdice i nalazi se u Dermi... Lokacija, usluga, higijena, hrana, pogled. SAVRSENO. Udljen par kilometara od Dhermi-ja, zavucen u sred nicega,jako blizu Gjipe beach i svega sto vredi videti u ovom delu Albanije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2637 Napisano Novembar 30, 2019 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Očajan smeštaj,Al doručak fenomenalan Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savicd 23 Napisano Decembar 1, 2019 U prolazu, 44 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan Ako mogu malo da se umešam, rado bih predložio Himare kao dobru destinaciju. Malo mjesto na obali ali okolina ima nekoliko sjajnih mjesta za uživanje. Takodje, smeštaja ima za svačiji džep i nema tu mnogo problema. Albanija je zadnjih 6 godina moja redovna destinacija. Od 1 do 5 dana boravka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 1, 2019 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...