Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jul 24, 2010 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih kineski kofer, ali onaj koji se prodavao sa limenom pločom, znači ne ovaj koji smo kupovali zimus u planet bike. Ploča mi i nije toliko bitna, bitan mi je kofer da je ceo i očuvan, pošto imam već jedan pa bi da uparim za bočne. Kofer izgleda kao ovaj na slici, samo što je za koji centimetar tanji i nema ovaj katadiopter, koji sam prekrižio na slici, dolazio je u kompletu sa metalnom pločom, a ne sa plastičnom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljuban 5 Napisano Jul 27, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Blok 33 Motocikl: PIaggio NRG Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja takav kofer ali je u ocajnom stanju, pukla je bravica i onako jadno izgleda. Puko je i nosac. Bacio sam kljuc. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebabgd 0 Napisano Jul 27, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR 7 750 S Prijavi odgovor kao problematičan mislim da majstor koji mi odrzava motor ima jos par takvih...pitacu, pa javljam ako ima da ti dam br. tel. reci mi samo koja je to zapremina 42,46l L ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jul 28, 2010 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan To je kineski od 40-tak litara, bitno je da je model sa metalnom pločom, ne toliko zbog ploče nego zbog izgleda. Malčice se razlikuje od ovog sa plastičnom pločom. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jul 30, 2010 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi kofer ovakav kakav je na ovom linku zaveden pod srednji. U ovoj radnji nemaju više ni jedan od ovih, čisto da znate da ih ne zovete uzalud, ako nekom treba isti... http://www.motoprogram.com/koferi_i_torbe.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Avgust 4, 2010 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan :-[ :-[ :-[ :-[ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Avgust 5, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan I meni to treba..ali..mrka kapa..uma u planetbike nesto ali nije ni blizu, mali su..ali jako... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop22 4 Napisano Avgust 5, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Avgust 5, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan ??? ??? ??? ??? ??? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Avgust 5, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih takodje trazim duze vremena. U PlanetBike-u ih nema odavno,covek koji ih je drzao na Buvljaku ih takodje nema,radnja u Zemunu isto... E sad nasao sam ih,i to bas taj sa metalnom plocom u Millenium Motor-su(valjda se tako zovu), koja se nalazi na uglu preko puta Vera i Buvljaka tj III Bulevar 62 ili po novom Milutina Milankovica 62. Negativna stvar - cena 5300 din, pa ako ti je to ok slobodno ga tamo potrazi imali su par komada tako da ne bi trebalo da nestane tako lako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...