armin1 35 Napisano Jul 23, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan TEMISVARU 22.08 JEDAN LOKALNI KLUB ORGANIZUJE MOTO SKUP, ULAZ ZA SVE LJUDE IZ SRBIJE JE BESPLATAN, A CENE PICA I KLOPE SU KAO I KOD NAS NESTO CAK I JEFTINIJE. ONI KOJI SU ZAINTERESOVANI MOGU SE JAVITI OVDE ILI KRENUTI U SOPSTVENOJ REZIJI. POZIV VAZI ZA SVE KOJI ZELE DO RUMUNIJE ICI. KARTU I DESAVANAJA CU POSTAVITI TEK ZA NEKIH DESETAK DANA U MEDJUVREMNU, CISTO DA ZNATE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlaja.Ferari 0 Napisano Jul 28, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Starcevo - Petrovac na Mlavi Prijavi odgovor kao problematičan Nadamo se da ce bolje organizovati od ROAD PATROLA , ono ne ponovilo se !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
osullivan 37 Napisano Avgust 10, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolko sam obavesten pomenuti moto susret je otkazan,momci su imali sastanak sa jednim stranim MC ,kojima bi trebali da budu support ,uostalom postavljac teme nek proveri informaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 474 Napisano Avgust 10, 2010 Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan i nek proveri ako moze sa kojim stranim klubom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Avgust 10, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan proveravam veceras pa stavljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Avgust 11, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan SKUP JESTE OTKAZAN KAKO MI JE RECENO ZBOG POVLACENJA NEKIH VELIKIH SPONZORA PROSLE NEDELJE TAKO DA SU OSTALI BEZ SREDSTAVA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
osullivan 37 Napisano Avgust 11, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Otkazali veliki sponzori,decja prica ,pa ko su ti veliki sponzori Bil Gejts,Ford.Meni je Ajka iz rumunije pricao da su imali taj sastanak posle kog je otkazan moto susret. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Avgust 11, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan jbg ja prenosim ono sto su mi rekli, niti pitam niti mi oni sta govore u principu mi se jebe za ta mc sranja al to je vec njihov problem a ne moj. kad sam cuo da ce skupa biti ko covek sam preneo onima koji bi eventualno hteli ici, kad sasm cuoda ga nema opet sam preneo, nista vise nista manje znam da su hteli da upad bude pesplatan i da im nedostaje dosta para, cifre necu spominjati , al ljudi odustali i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 474 Napisano Avgust 11, 2010 Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan armine, za tebe 10+! don't shoot the messenger Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...