dcNiko 157 Napisano April 17, 2007 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ideju gde bih mogao da nabavim nosaè kofera za Kawasaki Ninju 250R. Nov, polovan ili da ih neko pravi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 17, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ideju gde bih mogao da nabavim nosaè kofera za Kawasaki Ninju 250R. Nov' date=' polovan ili da ih neko pravi...[/quote']Vidi u GUEVARA-i, oni imaju saradnju sa GIVI-jem pa ako ima u njihovom katalogu, moze da se poruci, a ako nema, potrazi u LOUIS-ovom katalogu ili na sajtu iste firme http://www.louis.de, pa ako ima, raspitaj se ko donosi robu iz tog kataloga iz Nemacke..ako i tu ostanes kratkih rukava, onda iste zasuces i napravis ga sam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano April 17, 2007 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan U guevari nemaju... Da makar imam neke dimenzije ili slièicu pa da zbudžim nešto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 17, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan I ja brate imam isti problem,i mislim da ce biti-uradi sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...