Zokki 32 Napisano Jul 21, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, potrebna mi je mala pomoć tj. ako neko ima viška feder - oprugu od ventila (glave) od automobila ili slično. Konkretno, dimenzije opruge koja mi treba iznose 25.5-26 mm u spoljašnjem prečniku, debljina žice je 3.5mm a visina tj. dužina oko 16.5-17 mm. Naravno, ako je dužina veća od 17 mm opruga se može skratiti i to nije problem. Dakle, ako neko ima neki višak federa sličnih dimenzija a ne zna šta će sa istim - tu sam. Evo i sličice kakav mi feder treba - tačnije 2 kom. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiran1n 10 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Ruma-Graz Prijavi odgovor kao problematičan Za cega ti treba bas za ventile na motoru? I koliko ti treba ukupno? Bitno ti je da ti svi federi pored dimenzija imaju isti otpor, inace ce motor raditi kao da ima aritmiju i bregasta, ventili i klackalice ako ih imas trpice razlicite otpore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 21, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan tiran1ne, opruge nisu baš za motor i originalnu aplikaciju već je procena da takvih ima da se nađe po furdi/garažama (naravno trebaju 2 pa da budu iste) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jul 21, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Druže, hvala ti ako hoćeš da pomogneš, ali zašto ljudi po forumima ne čitaju jasno napisan tekst (to mi nikako nije jasno)??? Sve sam lepo napisao "feder od ventila ili slično " . U poslednjoj rečenici, takođe, lepo piše da mi trebaju 2 ista federa... Nemoj da se ljutiš, ali ako imaš neke federe ili opruge ok, reci da li se uklapa u gorepomenute dimenzije - karakteristike, ako 'pak, nemaš, disertacije o bregastoj, ventilima, itt nisu nepohodne, treba mi za nešto sasvim 10-to i time ne bih gnjavio ljude . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 22, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Kume izvin' što t' ofujem temu al' uz taj fender...vidim ti i jedan put uskoro a i pare će da bidnu.... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jul 22, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da ti pukne feder, nego da te fukne peder!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 22, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hahahaaaaa, TomoB imaš piće za ovo. saće mu vadim džigericu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jul 22, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan E jes vala dobro i mudro zborite obojica narodne umotvorine su čudo ! ;D Eh Pekiš, znam da si stara gatara i odma si ga ubo za put, a za ono drugo mogu samo da kažem "iz tvojih usta u Božju mater" ;D ;D ;D još jedino da ubodem želju, a ?(samo ne u klozetsku šolju) ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 22, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Da častiš kume...ima tu i jedna žena sas šešir al o tome ćemo preko pp ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...