Jump to content

Moto Zajednica

Potreban feder/opruga

Recommended Posts

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Liberty 125 Special Edition

Drugari, potrebna mi je mala pomoć tj. ako neko ima viška feder - oprugu od ventila (glave) od automobila ili slično. Konkretno, dimenzije opruge koja mi treba iznose 25.5-26 mm u spoljašnjem prečniku, debljina žice je 3.5mm a visina tj. dužina oko 16.5-17 mm. Naravno, ako je dužina veća od 17 mm opruga se može skratiti i to nije problem. Dakle, ako neko ima neki višak federa sličnih dimenzija a ne zna šta će sa istim - tu sam. Evo i sličice kakav mi feder treba - tačnije 2 kom. Hvala unapred

post-3321-12879087277706_thumb.jpg

post-3321-12879087279455_thumb.jpg

post-3321-12879087280622_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 227 postova

Za cega ti treba bas za ventile na motoru?

I koliko ti treba ukupno? Bitno ti je da ti svi federi pored dimenzija imaju isti otpor, inace ce motor raditi kao da ima aritmiju i bregasta, ventili i klackalice ako ih imas trpice razlicite otpore.

• Drug član, 1847 postova

tiran1ne, opruge nisu baš za motor i originalnu aplikaciju već je procena da takvih ima da se nađe po furdi/garažama

(naravno trebaju 2 pa da budu iste)

Druže, hvala ti ako hoćeš da pomogneš, ali zašto ljudi po forumima ne čitaju jasno napisan tekst (to mi nikako nije jasno)??? Sve sam lepo napisao "feder od ventila ili slično " . U poslednjoj rečenici, takođe, lepo piše da mi trebaju 2 ista federa... Nemoj da se ljutiš, ali ako imaš neke federe ili opruge ok, reci da li se uklapa u gorepomenute dimenzije - karakteristike, ako 'pak, nemaš, disertacije o bregastoj, ventilima, itt nisu nepohodne, treba mi za nešto sasvim 10-to i time ne bih gnjavio ljude  ;) .

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Kume izvin' što t' ofujem temu al' uz taj fender...vidim ti i jedan put uskoro a i pare će da bidnu....

index.php?action=dlattach;topic=58066.0;attach=135468;image

:D :D

E jes vala dobro i mudro zborite obojica  :D narodne umotvorine su čudo !  ;D Eh Pekiš, znam da si stara gatara i odma si ga ubo za put, a za ono drugo mogu samo da kažem "iz tvojih usta u Božju mater"  ;D  ;D  ;D još jedino da ubodem želju, a ?(samo ne u klozetsku šolju)  ;D :D ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja