djagi 0 Napisano Jul 20, 2010 U prolazu, 11 postova Lokacija: TS-BGD Prijavi odgovor kao problematičan moze li mi neko reci da li ce biti moto skupa na bovanskom jezeru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boan.constrictor 1 Napisano Jul 21, 2010 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bice sigurno cuo sam se vec sa nekim od organizatora,krece od 21-og do 25-og jula.Ja i par ortak krecemo u petak.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lenmi 4 Napisano Jul 23, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: krusevac Motocikl: virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan takodje sam cuo da ce nesto biti , tako da sam tamo u svakom slucaju u subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Jul 25, 2010 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Bili, pili, videli.... Lepo mesto a jebena oluja Veseli domacini!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jul 27, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Bili, pili, videli.... Lepo mesto a jebena oluja Veseli domacini!!! Oluja vise nego jebena... jos mi ukocena ledja.... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boan.constrictor 1 Napisano Jul 28, 2010 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Petak je bio super, a subota ona oluja i kisa su sjebala sve.Meni je sator bio pun vode,oprema mokra,kaciga natopljena,jer smo moral da obaramo sator,da ga ne bih nasli u jezeru.Posto smo videli da od povratka kuci nema nista,otisli do soko banje prespavali u nekom motelu,i ujutru za Pozarevac,vozio sa vlaznom kacigom i zaradio upalu uha.U sustini skup kao i organizatori su bili ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lenmi 4 Napisano Jul 28, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: krusevac Motocikl: virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan ja iskiso u povratku na motoru nego sva sreca pa sam vozio 10ak km po kisi , nije mi ni prvi ni poslednji put da iskisnem , sve u svemu nije bilo lose lokacija extra samo sto medijski nije dovoljno ispraceno pa mnogi nisu znali da je bila zurka-skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidarskomlako 78 Napisano Jul 28, 2010 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: izmedju usiju Prijavi odgovor kao problematičan odličan skup,dobar provod.hvala domaćinima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...