RoaD GunneR 13 Napisano April 16, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam naslov kaže imam mali problemèiæ jer je prethodni vlasnik bio dovoljno 'brižljiv' i natankao ulje do vrha pa je sad poèelo da curi malko, èini mi se ispod cilindra, kad ga opeglam, sutra motor dižemo na štender pa me intresuju vaši predlozi kako bi bilo najbolje rešiti se ovog viška Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 16, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan moj ti je savet da zameniš ulje i tada naspeš propisanu kolièinu. miran si iz dva razloga, znaš da si promenio ulje i šta si sipao i znaš da si to uradio kako treba. šta god od vozila da kupim odmah sledi zamena ulja, filtera i kaiševa. pa èak i ako poznajem prodavca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano April 16, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Ispravno , naspi lepo novo ulje i zameni filter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano April 17, 2007 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam naslov kaže imam mali problemèiæ jer je prethodni vlasnik bio dovoljno 'brižljiv' i natankao ulje do vrha pa je sad poèelo da curi malko' date=' èini mi se ispod cilindra, kad ga opeglam, sutra motor dižemo na štender pa me intresuju vaši predlozi kako bi bilo najbolje rešiti se ovog viška[/quote']mozes ga vakumom izvuci kao na autu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1967 Napisano April 18, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebalo da curi ulje ako ga ima previse... Proveri dihtunge, pre bih rekao da je neki zavrsio karijeru. A i to je generalno boljka na tom agregatu (curkanje ulja), ako se ne varam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano April 18, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam naslov kaže imam mali problemèiæ jer je prethodni vlasnik bio dovoljno 'brižljiv' i natankao ulje do vrha pa je sad poèelo da curi malko' date=' èini mi se ispod cilindra, kad ga opeglam, sutra motor dižemo na štender pa me intresuju vaši predlozi kako bi bilo najbolje rešiti se ovog viška[/quote']Kozna kakvo ti je ulje unutra,kada ga motor razbije ono se razredi i pocne da vlazi negde,ako je jos i sintetika onda ce pre da procuri.Sipaj novo ulje i to polusintetiku 15-50 motorex ili motul i to ti sigurno nece cureti.To je malo gusce taman koliko treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano April 18, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da naravno nisam napisao da pusta na nekom dihtungu e sad nemogu tacno da skontam dal na dihtungu ispod cilindra sa desne strane ili ima odmah tu na dnu cilindra neki spoj koliko sam kontao i tuda ide ulje tj. ako sam dobro video odatle ulje ide valjda u hladnjak e sad nemogu da vidim od auspuha dal na tom dightungu ili na onom ispod cilindra jbg jako su blizu a smeta mi auspuh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...