lemy 1068 Napisano Jul 15, 2010 Drug član, 1087 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju sprit princ prve generacije (2006. god) presao samo 7500km. Motor je u odlicnom stanju, ima dosta hroma, a korozije hvala bogu skoro nikako. Idealan za pocetnike (ja sam se na njemu naucio) i za one koji se tako osecaju. Uz motor ide gratis nova zadnja guma sa felnom. Na motoru je od budjenja radnjen far (novo socivo i halogena sijalica od 35w i sad sija odlicno) i auspuh (cuje se ko harli). Zamenjeni je ulje pre 500km, svecica NGK, sajla kvacila (boban sajle), lanac i lancanicci u odlicnom stanju. Cena prava sitnica 700eur, a za forumase moze i malo nize. Zamene me ne interesuju posto sam pazario drugi motor. Posto prognoziram veliku potražnju, moram da naglasim da mi motor treba za vikend, idem u Pancevo na skup ;D telefon 064/2-000-155 Mile Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KOJAkom 0 Napisano Jul 16, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, Zainteresovan sam,bice prvenac (mislim na preko 50cc) Poslao sam i PP Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1068 Napisano Jul 17, 2010 Drug član, 1087 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da sam stavio malu cenu, ne vole ljudi jeftine stvari. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1068 Napisano Jul 19, 2010 Drug član, 1087 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampir 5 Napisano Jul 20, 2010 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan od cega si budzio auspuh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1068 Napisano Jul 20, 2010 Drug član, 1087 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh je original, samo je izbusen po preporuma forumasa i sada ima dosta bolji i dublji zvuk posebno na leru i kada se oduzme gas u voznji. Po zvuku nema sanse da se provali da je 125ccm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1068 Napisano Jul 22, 2010 Drug član, 1087 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan i dalje aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1068 Napisano Jul 22, 2010 Drug član, 1087 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Specijalna ponuda!!! Ko u naredna 24h ponudi 600eur njegov je, posle toga vraćamao staru cenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1068 Napisano Jul 26, 2010 Drug član, 1087 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo aktuelno, kupac nije skupio kintu tako da dogovor sa njim otpada. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1068 Napisano Jul 29, 2010 Drug član, 1087 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1068 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1087 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam zavrsio sa morem, odmorom itd, prodaja se nastavlja. Cena 600eur fiksno (samo sto nije dzabe ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...