Dr.Bane 206 Napisano Jul 13, 2010 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru Shepshi :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 13, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima ! Nisam ga licno poznavao, mozda sam ga nekom prilikom i sreo negde... Citao sam mnogo njegovih postova ovde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
efa 1 Napisano Jul 14, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA VFR 750 F RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EasyRider 9 Napisano Jul 14, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno Saucesce porodici i prijateljima. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Jul 14, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Najiskrenije saucesce :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jul 14, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan teško je bilo šta reći nadam se da je na nekom boljem mestu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jul 16, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Najdublje saucesce porodici i pprijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pexon 0 Napisano Jul 22, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: toxic Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan POKOJNOG ZNAM SA NEKOG DRUGOG FORUMA , PRICALI SMO , TESIO SAM GA ! NEK JE SA ANDJELIMA ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Avgust 7, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan .........neka mu je laka zemlja...... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...