Arakis 6070 Napisano Jul 12, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...i tako...krećemo danas nas šestoro sa tri Transalpa prvo u Lipovac kod Nešketa pa onda dalje...Kučaj, Soko banja, Višegrad...gde nas put nanese . Najbolje ovako, šta nam bude palo na pamet, to ćemo i posetiti. Kakvi planovi, rute, kakvi bakrači... ;D Za sad Goca spakovala stvari za 2 meseca izbivanja Nastavak sledi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 12, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo se provedite i pozdravite mi puno debelog u Lipovcu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Jul 12, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Lijepo se provedite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Jul 12, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...hvalaaaa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18361 Napisano Jul 12, 2010 Integrisan, 8459 postova Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 12, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da..vreme je bilo.. Sve se paucina navatalo po zbicama Srecan put, a lepo cete se provesti znam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Jul 12, 2010 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Lepo se provedite, a posle će da čitamo kako vam je bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jul 12, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Желим вам срећан пута и верујем да ћете имати више него добар провод.... Очекујемо делић атмосвере и овде Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6454 Napisano Jul 12, 2010 Drug član, 3040 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Uredno su stali na prvi cek-point /pit-pis stop ;D/. Cekamo da se jave sa drugog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Jul 12, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan ...i tako...krećemo danas nas šestoro sa tri Transalpa prvo u Lipovac kod Nešketa pa onda dalje...Kučaj, Soko banja, Višegrad...gde nas put nanese . Najbolje ovako, šta nam bude palo na pamet, to ćemo i posetiti. Kakvi planovi, rute, kakvi bakrači... ;D Za sad Goca spakovala stvari za 2 meseca izbivanja Nastavak sledi... Mladi bajkeri odaberu destinaciju i krenu, iskusni bajkeri odaberu pravac i krenu... Srecan put ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Jul 13, 2010 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Samo Vi uzivajte, a ako Vas iznenadim...?Pa recimo...kod Nesketa? Bice klope i piva sigurno za ostalo ne garantujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 14, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Bili i otisli i to ni manje ni vise nego za Neum da se plaknu u slanom Jadranu. ;D Smazasmo prase, dve gajbe piva i jutros se rastasmo u Ovcar banji uz lepinje sa kajmakom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 14, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sutradan dodjose Misa i Ljilja da nam pripomognu oko praseta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 14, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros ustasmo ranom zorom, ispijanje jutarnje kafice, pakovanje i rastanak u ovcar banji. Hvala vam sto ste dosli i dodjite mi opet! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jul 14, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Нек им је срећан пут и верујем да ће се провести врхунски, као и увек... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 14, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma, mislim, bez veze. Ni vreme vas nije poslužilo, društvo je bez veze, predeli nisu ništa posebno, putevi očaj, hrana da gora ne može biti.... sve u svemu jedna jako dosadna tura. Bljak! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Eeeeeeeeeeeeee, nemate pojma kako mi je žao što se nisam i ove godine pridružio ovoj družini. Gerijatrija zna kako se uživa! Samo tako! ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jul 15, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Samo uzivijate! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 15, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Eeeeeeeeeeeeee, nemate pojma kako mi je žao što se nisam i ove godine pridružio ovoj družini. Gerijatrija zna kako se uživa! Samo tako! ... Ma daj Jager, to samo balavurdija sto je juce sela na motor misli da smo mi gerijatrija . Da znaju kako mi umemo da se zabavimo i zezamo - svasta bi mogli da nauce ! Na primer - da ovakve slike nisu snimljene negde u americi, vec ovde usred Srbije : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Jul 15, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Eeee moj Neske, sta ti sve moras da trpis... ;D ;D ;D ;D Ko je njih poznavao, ni pakao mu nece tesko pasti .... ;D ;D ;D ;D Srecan im put i da se provedu naj, naj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 15, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Javio mi se Joska jutros oko pola 2 da su stigli, i da rokaju pivo sa nekog balkona ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jul 15, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A ja se ubih pozivajuci ih u Kucaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 16, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A meni stigao MMS i sličica od Arakisa.... Pogled sa terase apartmana u kojem su odseli... Baš ne znaju da uživaju, jeli? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 16, 2010 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravili su i da se javljaju s vremena na vreme ;D @drumskalisica Gde je taj vodopad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 16, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan U brdima iza resavske pecine. Moram malo da se konsultujem sa bratom za tacnu lokaciju ( on je tamo bio i to slikao ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 17, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan A ja se ubih pozivajuci ih u Kucaj... Ma foliranti moj druze, eno ih na Avali kod Arakisa, a sliku skinuli sa neta pa loze Jagera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...