ANTIC GM 43 Napisano Jul 11, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan potrebni karburatori prijatelju za zxr 750 89g Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jul 11, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan prijatelj je radio ventile i nastelovao ih je ,ali danas opet kad se motor zagreje on nece da upali .zbog tog slucaja je i radio ventile i glavu ,ali posto je slucaj i pored tog rada ostao isti MAJSTOR mu je rekao da su karburatori losi....zasto li mu pre tog rada to nije rekao ja neznam....mi se nadamo i da je to ,to..br.tel 064 14 92 960 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jul 12, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da niko nema... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jul 12, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti odgovara od novijeg modela, 90 i neko je godiste, moram da provjerim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jul 12, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da neodgovara,ali pitacu majstora,ali ne vise mog... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jul 13, 2010 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan NE odgovara ti samo 89-90 posto je raspon izmedju karburatora drugaciji i kod tebe sajle za gas idi izmedju srednja 2 karburatora a kod novijih je sa desne strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...