turbopedja 282 Napisano Jul 11, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Momentalno sam na ovoj lokaciji i voleo bih da ovu lepotu, kako ja zovem RAJ, podelim sa Vama. http://www.vlasinskojezero.com/php/show.php?id=o_jezeru Ovo je jedan od mnogih linkova ali ni jedan ne moze da docara raj dok se ne oseti uzivo. Mnogo stvari koje su ovde interesantne ne mogu da se virtuelno prenesu. Na primer miris, vazduh, enrgija koja izbija i leci i smiruje, voda koja je po meni najbolja na svetu, osecaj nirvane i mnogo slicnih i pozitivnih stvari. Nema zagadzivaca ni aero ni vodenih a ni energetskih sto zavisnicima od mobilnih,interneta, televizije, radija vrlo tesko pada. Ovo je samo uvertira za neko vece predstavljanje ovog divnog lokaliteta. Danas je na jezeru bila zavrsnica tradicionalne dzipijade kojoj su se prikljucili i bajkeri tipa Kepo i ostali koje vole off-road. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Jul 11, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Postoje dva prilazna puta i to : Prvi: Iskljucenje sa auto-puta prema Skoplju kod Vlasotinca, Vlasotince, Svodje, Crna Trava,(350Km) Vlasina(365Km) Drugi: Iskljucenje sa auto-puta prema Skoplju kod Vladicinog Hana, Vladicin Han, Surdulica, Promaja ;D , Vlasina Ova druga ruta ima oko 400 Km od Beograda. I jedna i druga prilazna ruta je novi asfalt i fenomenalne krivine za uzivanje u voznji i uglavnom put vodi kroz bukovu, brezovu i crnogoricnu sumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Jul 11, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro cu da ovu temu obogatim slikama, snimcima i ostalim dodacima koji mogu priblizno da predstave ovaj raj. Dotle Vas molim da ukoliko neko ima neka iskustva sa ovim lokalitetom, da to objavi ili napise svoje misljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Jul 11, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedne mape: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 12, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan prošao sam tim putevima više puta a najbolje je zaokružiti, ako je vožnja u pitanju, leskovac-vlasotince- svođe- crna trava- vlasina rid-promaja-surdulica-vladicin han-leskovac. posebno dobra cesta je na dionici vlasina rid-promaja, i još bolja promaja-surdulica. samo jezero i okolina je doslovce park prirode. ako je netko tamo na par dana šteta je ne otici u Bugarsku promaja-bosilegrad pa dalje, na vožnjice i klopu..preporucam Vlasinsku pastrvu koja je daleko bolja od ostalih. na dionici od svođa do crne trave je selo brod sa dobrom mesnom ponudom. na istoj toj dionici je par prirodnih ribogojilišta pastrvi na rjeci Vlasini i nisu skupe a oko jezera sam primjetio na par mjesta roštilje pa... svakako treba posjetiti ali je malo jedan dan. oko jezera na višim kotama pucaju vidici na okolne planine a sela su kao iz bajke. da imam love kupio bi tamo jednu parcelu za vikendicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8601 Napisano Jul 12, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ti se ujka zajebavas umesto da mi pomognes u krecenju stana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Jul 12, 2010 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je sjajna lokacija, a, prema rasporedu BJB voznji, trebalo bi i da se vozi za dve nedelje... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 12, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se uzmogne pre..ako ne vidimo se za dve nedelje.. Balansero na svom mestu.. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Jul 12, 2010 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Pal' da ga 'ebem, gledam vas svaki put kad mi prolazite pored kucu. Sledeci put u V.Han stanete, okrenete moj br i eto kafica na 40km od Vlasine...prosto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Jul 12, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Lep predlog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano Jul 12, 2010 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja sledeci vikend idem gore. Bilo je dogovora sa par drugara ali oni nisu sigurni. Ako ne idu oni idem sam. Moje poreklo je odatle pa sam i emotivno vezan za ovaj kraj. Ako neko hoce s nama nek mi pusto pp radi dogovora. Plan je da se ide Nis- Bela Palanka- Babusnica- Svodje- Crna Trava- Vlasina- Surdulica- Vladicin Han- Leskovac- Prokuplje. Javicu se kolegi iz V. Hana da popijemo kafu. Ako ima jos nekog usput nek se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pexon 0 Napisano Jul 12, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: toxic Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan e bre Pedja kad pre ode ? koliko ostajes dole ? da se bacim u goste ? obecao sam ti ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jul 12, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nije li voda previse hladna za kupanje? Planiram i ja ove ili sledece nedelje da posetim vlasinsko jezero. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano Jul 12, 2010 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Od kupanja nema nista. Pre bih rekao da je za zimsku jaknu sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 13, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan *** bopk*** ako si sada na Vlasini popij jednu kaficu i u moje ime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steeler 157 Napisano Jul 13, 2010 U prolazu, 61 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od najlepših delova Evrope, ili sam ja možda malo subjektivan pošto sam rodom iz Vladičinog Hana. Energiju i mir koji se oseti na Vlasini, nisam do sada osetio nigde. Svima preporučujem da odu na par dana. Motorom sam pravio nekoliko krugova (Vladičin Han- Vlasina-Leskovac- Vladičin Han) a mnogo puta sam isao od Vlaidičinog Hana samo do Vlasine i nazad. I pored toga, svaki put se radujem kao malo dete kada treba da krenem gore. Takodje deo magistralnog puta kroz Grdeličku klisuru je po meni najlepši deo koridora 10, ima dosta dobrih, brzih krivina i asfalt je relativno nov i u odličnom stanju. Zadnjih desetak godina priroda se preporodila u ovom kraju, posebno južnije od Leskovca, pošto su svi veliki industrijski zagađivači na jugu propali, a brdska sela su skoro ostala bez ljudi koji obradjuju zemlju što šume uveliko koriste. A evo i par slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano Jul 13, 2010 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan *** bopk*** ako si sada na Vlasini popij jednu kaficu i u moje ime. Nisam trenutno ali bicu u subotu. Kafu cu da popijem za mene ali cu u tvoje ime da svratim na pastrmke ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 13, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan *** bopk*** ako si sada na Vlasini popij jednu kaficu i u moje ime. Nisam trenutno ali bicu u subotu. Kafu cu da popijem za mene ali cu u tvoje ime da svratim na pastrmke ;D uzdravlje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Jul 16, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice usputnih restorana u Vlasotincu je poznata Rujna Zora po odlicnim kobasicama, Borina Cesma komplet dobra ali skuplja, a malo dalje prema Svodju restoran " Kod Cirimidziju" za najbolje pastrmke u tom kraju. Kafana kod Laleta u Brodu ne radi vise sem za Sabor. Na samom jezeru nije neka odlicna ponuda restorana sto se tice cena ali kvalitet nije los. Tu su Hotel Vlasina i restoran pansion Narcis ali su cene kao u Beogradu ako ne i jace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 17, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Nekada davno sluzio vojsku u Surdulici i skoro svaki dan vozio vojsku na Vlasinu. Ma kako vojska bila odvratna, to su mi najlepsi dani sluzenja vojnog roka i sad bih se slatko vratio da odsuzim jos jedan mandat ;D Vlasinsko jezero je poznato po plutajucim ostrvima, a mi vojska, smo ih vezivali sajlama za obalu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4208 Napisano Jul 17, 2010 Nemanja Stojanović, 1417 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Proveo pola detinjstva tamo. Sad ću da iskopam neke fotke da uživate malo (jedina fotka sa malog aparata) nadam se da nisam preterao, jednostavno ne znam koju bi izostavio, a imam ih mnogo, mnogo, mnogo više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 18, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ubavo, ubavo, nema sta.. Jedva cekam sledeci vikend.. Prosto je fascinantno da tamo uvece treba dzemper, a ovde bih skinuo kozu da moze.. BjB voznju bas meracim odavno..a mozda i ostanem jos malo kod Turba Super operater,super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 18, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu dok se ne sračunam sa parama a onda ću valjda biti odlučniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...