markone 454 Napisano April 14, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Bliži se sajam, spremaju se novci... Treba mi kaciga za spravu, a zelen sam totalno... i znam - poèinjem veæ da smaram sa raznim osnovnim pitanjima ali ... biga je! Ovo je forum, pa ko velim imam prava i da smaram dobre ljude :baeh: Hoæu da odvojim do 150€ za flip up kacigu... Voziæu BMW F 650 ST... dajte mi predlog šta se najviše isplati? I da li da pazar odradim na sajmu ili da je poruèim da mi je neko donese od preko? PS Ovo je prelepa kaciga: Šta je to? Ima li je, gde i pošto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 14, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Hoæu da odvojim do 150€ za flip up kacigu... dajte mi predlog šta se najviše isplati? Za 150E imaš nov AGV flip-up ili polovan N101 Nolan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano April 14, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Hoæu da odvojim do 150€ za flip up kacigu... dajte mi predlog šta se najviše isplati? Za 150E imaš nov AGV flip-up ili polovan N101 Nolan E, da! I to me zanima! Da li se isplati kupiti polovnu kacigu? Èitao sam da su kacige novije generacije osetljive na ispadanje, udaranje u prolazu i sl. Zato bih radije novu... jesam li u pravu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano April 14, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Kratko i jasno: SAMO NOVA KACIGA! :wink: E sad, sto se tice izbora flip up modela za takav budzet: AGV Caberg i mislim da bi u Guevari trebalo da ima i HJC (to je kaciga sa slike gore)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano April 14, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Samo ne znam koaj je cijena za ovu HJC,ja kad sam gledao Evile u Novemi su imali samo jedan Flip up model i kostao je preko 3000 kuna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano April 14, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan model od oko 290 eura i jedan 165-190 (u zavisnosti od boje). Ti si vjerovatno zapazio ovaj drugi :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano April 15, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Nisam odavno gledao,sad nema te doticne,koja je sa vana imala izgled karbona i bila nagrdjeno skupa,sad imaju od flip up CL-Max i FS-Max 1400 i 2100 kuna. U pravu si o veliki znalce Evile! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano April 15, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nisam odavno gledao' date='sad nema te doticne,koja je sa vana imala izgled karbona i bila nagrdjeno skupa,sad imaju od flip up CL-Max i FS-Max 1400 i 2100 kuna. U pravu si o veliki znalce Evile![/quote']:mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano April 16, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi... Dakle èekamo sajam... a na sajmu isprobavamo sve što se nudi do 150€ A zamislio sam da mi kaciga bude ili žuta ili crvena... da se bolje vidi na drumu. Nešto tripujem da mi je motor siv i da se slabo vidi na putu pa moram kacigu i gornji deo odeæe da imam što uoèljiviji... zbog matoraca koji ne vide ni nos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano April 16, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan A zamislio sam da mi kaciga bude ili žuta ili crvena... da se bolje vidi na drumu... Ako zelis da budes k`o dazdevnjak obrati se Evilu,On je prosto stvoren za te stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano April 16, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ako zelis da budes k`o dazdevnjak obrati se Evilu' date='On je prosto stvoren za te stvari.[/quote'] Ma jok bre! Ja oæu jednobojnu... neæu šareno. :misli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...