markone 447 Napisano April 14, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Uf... dok èekam da se papiri srede... ne mogu da se smirim... :jecaj: BMW F 650 ST 2000. Ima li neko da mi pošalje uputstvo na engleskom za ovu spravu? Papirno ili elektronsko svejedno. Uz njega mi je stiglo na italijanskom, a od italijanskog znam samo Ciao Pretraživao sam na netu ali nisam naišao na free varijantu. ](*,) Inaèe, šta mislite o njemu? Ja sam se zapalio ko malo dete! :bouncefire: :biker: http://www.motorcycle.com/mo/mcbmw/97f650.html Moj je isti vaki, samo bez kufera sa strane Hvala unapred svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano April 14, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nadjem, provozas me krug kada dodjem za NS I meni je bila zelja da kupim F650, ali naisao Bandit... Nasao sam nesto na EMule-u: "Bmw F 650 , F 650St (Technik Wartung Reparatur) - Scan 132 Seiten.pdf" Na Nemackom je (izgleda) pa ako hoces da skinem ti reci. Skidam i nesto na Engleskom, bice za pola sata pa ti javljam sta je i da li odgovara. Naziv fajla je "F650 English.pdf" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano April 14, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo sam ovo na Engelskom. U pitanju je uputstvo za GS-a, pa ako ti odgovara poslacu ti negde. Uputstvo je "tesko" 27.3MB . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 14, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga imao(vidi galeriju)3.5 godine...! Samo rechi hvale! Nikad me nije ostavio...udoban,sve bmw-eovski kvalitetno uradjeno,brembo kochi u PM,sa 39000 nije troshio ni gram ulja(a prethodni vlasnik mu je .ebo mamu maminu)...grad,put,letovanje...svejedno ti je! :wink: E da...neka je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 15, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Lep mopediæ, skoro savršen Vr.dobar - 4 :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 15, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan BMW +1 \:D/ http://www.motorcyclespecs.co.za/model/bmw/bmw_f650st.htm http://www.wunderlich.de/html/cat/eng/F650.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 15, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Da te lepo, pouzdano i bezbedno sluzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano April 15, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo sam ovo na Engelskom. U pitanju je uputstvo za GS-a' date=' pa ako ti odgovara poslacu ti negde. Uputstvo je "tesko" 27.3MB .[/quote'] MAJSTORE!!! OLEOLE!!! :prayer: :prayer: :prayer: To mi treba! Razlika izmeðu GS-a i ST-a je u nekim "sitnicama" kao što su gume, širina upravljaèa, hod amortizera, visina sedišta... uglavnom GS je više za offroud od ST-a. A sad... kako se domoæi toga što je teško 27.3MB? Ima li negde da ga okaèiš pa da ga ja skinem? Jer mislim da mailom neæe iæi...? I... Hvala svima na podršci! Mada vidim da ima nekih koji misle da je moj skuter oèajan? Kiselo grožðe... šta æeš :finga: :baeh: Doduše... ostavio sam i tu moguænost pa... sam sam kriv! :butthead: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano April 15, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan A red je i poimence da se zahvalim HVALA: Imenjaku Marcony. Šta ima da te vozam?! Pa valjda æeš se snaæi i sam a?! :skuter: YOman hvala na iskustvima... proèitao sam tvoje postove o BMW-u! Dexterr... mogao si i jaèu ocenu da daš Veliki (1200) kolega mikka... biæe nas i više! BMW forewer!~ andrejp... Hvala! Vidim i ti imaš lepu spravu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano April 16, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Gledacu da ti veceras postavim negde na neki ftp. Iscepkacu fajl da lakse skines. Javljam veceras adresu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 16, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Dexterr... mogao si i jaèu ocenu da daš Al' si alav' date=' malo ti 4. Kad budeš imao [b']jaèi[/b] motor dobiæeš jaèu ocenu :wink: Ne može 5 sa jednim cilindrom :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 16, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan YOman hvala na iskustvima... Evo ti josh jedno....za sve shto ti treba' date='od potroshnog materijala do rezervnih delova, prvo, na ne kazzem [i']idi-ravno[/i], do Radulovic BMWa jer po mom iskustvu za tvoj motor je sve neverovatno povoljno a i potroshni materijal(npr.plochice sam dobio Brembo,ful pack sa sve osigurachima) jeftiniji nego bilo gde drugde... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 16, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Odlican izbor cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano April 16, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Gledacu da ti veceras postavim negde na neki ftp. Iscepkacu fajl da lakse skines. Javljam veceras adresu. Marcony thx! Našao sam i ja! Skinuo sam! Da se ne maltretiraš!!! Hvala ti! E da... ono za krug... da ne misliš da sam zbog toga Imaš dva kruga od mene! OO Šalim se! Dobiæeš èak dva kruga da ga provozaš... nadam se veæ na sajmu u NS ako bog da da ga registrujem do tada! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano April 16, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Dexterr :biker: Meni je dovoljan i taj jedan cilindar Za sada! YOman :food: Znam šta voliš...biæe prilike da se odužim :thumbs_up: Vladamire hvala majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano April 16, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja vise volim da me neko provoza na motoru nego da ja sedam za ono sto nije moje. A taj BMW je za mene lutka!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...