Gile_Extremeboy 7924 Napisano Jul 11, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Posto razmisljam o kupovini veeg motora, zanima me vase misljenje o sledeim motorima. 1. BMW R 1100 GS 2. Varadero 1000 3. Caponord 1000 Cinjenica da BMW dosta starijeg godista je iste cene kao i druga dva motora novijeg godista, stavlja me u malo neodlucnu situaciju, sta konkretno traziti i na sta se usmeriti. Pomozite mi drugovi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Jul 11, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 11, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan hondu kupi blento jedna... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic 9 Napisano Jul 11, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan ovaj prvi bi odma uzo kvalitet 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Jul 11, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Iako sam pripadnik ''sekte'' moram priznati da Varadero svojim dizajnom izgleda kao da je tek prototip i da ce se pojaviti na trzistu EU posle 2012 e sad... kazu BMW kvalitet i tako to... bilo kako bilo ja ne bih isao na Caponord... ali ono sto po meni ide u + bmw-u je to da mozes da nadjes ovaj gs sa motorom od 850cc sto mu dodje mnooogo jeftinija registracija... a i dan danas ne mogu da verujem da je glupava honda napravila varadera u 1000 i 125cc verzijama i nista izmedju... pa stvarno su pajseri!!! j** ih transalp da mene pitas... sto mladjeg BMW 850gs !!! a ako gledas po lepoti... varadero nema premca... eto... kad ti ''sektas'' kaze da je honda lepsa... onda je stvarno lepsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jul 11, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan ... ali ono sto po meni ide u + bmw-u je to da mozes da nadjes ovaj gs sa motorom od 850cc sto mu dodje mnooogo jeftinija registracija... NETAČNO ! ... za r850gs je ista registracija kao i za r1100gs , obe verzije su u klasi 750-1100 ccm ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6641 Napisano Jul 11, 2010 MotoDJIR.com, 1360 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Po prioritetima kupovine kao sto si napisao...mada mozes uzeti u obzir i V Strom Imas i 1000(mada samo polovan),ako ti je malo 650 ccm Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 11, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan po meni ovaj bmw je za 3 klase ruzniji motor od aprilije i honde.... pa ne znam koliko motor da je kvalitetan ja ga ne bih vozio ako mi je ruzan pa i dzabe da ga dobijem. A i u to kvalitetniji od honda i ne verujem previse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Jul 11, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Kao vozac Caponorda mogu da ti kazem da je motor fenomenalan. Uglavnom ga kude oni koji ga nisu probali, a svi koji su ga probali su odusevljeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Jul 11, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Varadero, bez razmisljanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 11, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Realno ja mislim da mu je najjeftinije odrzavanje na starijem motorciklu kao sto je BMW. Mada ja kad bih birao ovako bi stavio Honda-Prelepa, stvarno prelepa+ Honda je to BMW-Ruzan ko lopov al posto gile zna sa farbanjem mozda bi mogao da ga preradi da ne bude tako ruzan + verovatno je teska raga Apriliu ne bih uzeo uopste previse sam cuo losih prica. Ne znam kolko je to sve tacno :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 11, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da razmisljas ako imas lovu Varadera kupuj neces se pokajati!!! BMW klasa nema sta ali to vozi samo ko voli BMW ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Jul 11, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da te posavetujem posto nijedan model nisam vozio ali moram da kazem da mi je BMW najlepsi, ne kazem Hondu i Apriliu ne bi vozio ali mnogo su nasminkane u odnosu na BMW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Jul 11, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan da mene pitas... sto mladjeg BMW 850gs !!! To ne postoji, ima samo F650GS, a najverovatnije si to pomesao sa R1200C (chopera) njega svi jure u verziji 850 zbog registracije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Jul 11, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Po prioritetima kupovine kao sto si napisao...mada mozes uzeti u obzir i V Strom Imas i 1000(mada samo polovan),ako ti je malo 650 ccm Pozdrav! Dosta su skupli Stromovi posto se od skorije proizvode, dok je Varadero poceo cini mi se 1998 pa je i pristupacniji a i onako malo deblji, masivniji, takav se meni svidja motor. Sa druge strane BMW ko BMW, bez greske je, svidja mi se boxer ali je toliko ruzan ne dao ti bog. Za registraciju ne brinem, da ima sad neki jeftini noviji Intruder od 1500, 1800 uzeo bi ga bez razmisljanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano Jul 11, 2010 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Varadero noviji sa ubrizgavanjem i li Strom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jul 11, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan da mene pitas... sto mladjeg BMW 850gs !!! To ne postoji, ima samo F650GS, a najverovatnije si to pomesao sa R1200C (chopera) njega svi jure u verziji 850 zbog registracije. Opet NETAČNO ! ... postojala je i verzija R850GS , potpuno ista kao R1100GS , osim naravno zapremine i snage ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Jul 11, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Varadero noviji sa ubrizgavanjem i li Strom Sto jel ne valja sa karburatorima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano Jul 11, 2010 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Varadero noviji sa ubrizgavanjem i li Strom Sto jel ne valja sa karburatorima? mali je da vuce cisternu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Jul 11, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan nisam verovao kad mi lik pricao da trosi 12 u gradu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 11, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan nisam verovao kad mi lik pricao da trosi 12 u gradu.. da ako ga ne vadi iz crvenog ili mu negde curi gorivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoSearching 1 Napisano Jul 11, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd - Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Samo Varadero i ne razmisljaj vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Jul 11, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan nisam verovao kad mi lik pricao da trosi 12 u gradu.. da ako ga ne vadi iz crvenog ili mu negde curi gorivo pa zasto se onda te cisterne spominju uopste? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 11, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan nisam verovao kad mi lik pricao da trosi 12 u gradu.. da ako ga ne vadi iz crvenog ili mu negde curi gorivo pa zasto se onda te cisterne spominju uopste? ??? zato sto bi voleli da se j..., a da im ne udje, da voze 1000cc pun gas i da im trosi 4-5l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Jul 11, 2010 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Od tri koja si naveo dve sam vozio, i evo ti mojih utisaka: BMW: dizajn -----streljati dizajnera ;D, udobnost na dobrom nivou, za suvozača položaj zna biti zamoran. Kočnice veoma dobre leži ko taksena marka, mašina nema doata konja za težinu koju vuče, a težine ima.... bogo moj poprilično, fali 6 brzina za duža putovanja, pouzdanost samo u glavama vlasnika bmw-a. Caponord: dizajn - veoma zanimljiv zaštita od vetra prosto neverovatna. Zbog plastičnog rezervoara ne ići nažešći off road. Agregat veoma živahan, ležanje i kočnice extra. Pouzdanost poprilična uz manje prepravke i redovno održavanje. Varadero: po onom što sam čuo do ljudi koji su posedovali te prve serije svi do jednog su se jedno žalili na potrošnju ??? Zaključak, nadji dobra primerak Caponorda i uživaj...i izbegavaj offroad ;D mada ti ni 1 od gore navedenih motora zbog težine nije za neki veliki off...utabane staze, ne asvaltirani putevi, tucanik i pašnjaci možda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...