sportex 0 Napisano Jul 9, 2010 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj prijatelj me je zamolio da mu oglasim motor jer nema internet, a ja sam clan foruma pa se nadam da nece biti problem. Zagustilo mu je za pare pa prodaje svog kavasakija ZXR 750, 94 godiste, 120 konja, u dobrom stanju, redovno servisiran, nove gume i akumulator. Cena 2000 eura. Motor je kod njega dve pune godine, ali nedavno je postao tata pa frka za novac i prodaje ga. Telefon 063/11-21-699 Goran, Sokobanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecam 2 Napisano Jul 9, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda cbr 500f Prijavi odgovor kao problematičan Jel motor registrovan? I dal se vodi na tvog prijatelja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sportex 0 Napisano Jul 12, 2010 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor je registrovan 07.07.2010, znaci pre 5 dana i vodi se na mog prijatelja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sportex 0 Napisano Avgust 19, 2010 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno, dobar je motor vredi pogledati. Cena 1950 eur, moze zamena za auto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...