Vlada GS 190 Napisano Jul 8, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko od mojih drugaga raspolozen za voznjicu u nedelju, do nase ''Kolibe preko puta" na srneci gulas. Isli bi malo okolo, Ibarska magistrala do Stepojevca, pa kroz....Junkovac, Mirosaljci, Sibnica, Ducine 8) .....Sopot i na kraju Ralja. Okupili bismo se ispred moje zgrade u 10.30 i u 11.00 krecemo..... ista meta i isto odstojanje kao prosle godine http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42571.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Jul 8, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, ako ako! Biću i ja nekad na godišnjem i imati slobodan vikend! Lepo se provedite i nakrkajte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Jul 8, 2010 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da pitam Kada, otprilike, stižete u Kolibu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Jul 8, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da pitam Kada, otprilike, stižete u Kolibu? Izmedju 12.30 i 13.00h! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Jul 8, 2010 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan nema da me nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Jul 8, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan ja idem, a od ponedeljka na dijetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jul 9, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan lep provod i prijatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Jul 9, 2010 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi jako zanimljivo........... Jel mogu i novi clanovi? tj oni koji nisu u ekipi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Jul 10, 2010 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se najverovatnije ako mi ne izleti nešto odavno najavljeno za sutra. P.S. Nemoj da mi isplaniraš nešto za sledeći vikend, mora onaj gulaš konačno da se organizuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Jul 10, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pazi jako zanimljivo........... Jel mogu i novi clanovi? tj oni koji nisu u ekipi? Spremajte se, i dolaz'te ......svi ste vi ekipa!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Jul 12, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Zelim vam lep provod i dobru krku... gulas.... mmmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...