fibra 345 Napisano Jul 7, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Imam 1 plocu viska projekta predstavljenog ovde: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=57399.0 Cena: 1500 din Aluminijum debljine 3mm secen vodenim mlazom. Ploca nema rupe za montazu, posto nisu svi koferi isti i nekome ce odgovarati da budu na drugom mestu. Dimenzije: 318x250x50 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jul 9, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Nikome ne treba ova ploca za pisljivih 1500 din? ??? Mora da samo ja nemam dovoljno mesta na motoru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Jul 9, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Treba meni, ali dolazim tek 1. avgusta, pa ako ne prodas! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 9, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan meni bi u tome slucaju trebao i veci kofer ali nesto sam se posvadjao sam motorom(neka svadja oko para). naravno da pozdravljam svaki tvoj projekat,pa i ovaj! strucno i pedantno odradjeno,za svaku hvalu! nadam se da ce uskoro krasiti neciji motor!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jul 10, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Treba meni, ali dolazim tek 1. avgusta, pa ako ne prodas! Nikakav problem, posaljes ili uplatis pare a ja ti sacuvam plocu. ...nesto sam se posvadjao sam motorom(neka svadja oko para). I moj meni zatrazio neke pare, i to bas sad kad sam sve potrosio na opremu, ali se nismo posvadjali... ipak je do sada bio veoma skroman. naravno da pozdravljam svaki tvoj projekat,pa i ovaj! strucno i pedantno odradjeno,za svaku hvalu! nadam se da ce uskoro krasiti neciji motor!! Hvala druze na podrsci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jul 13, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...