draza 548 Napisano Jul 6, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem kilo ili moment kljuc pogodan za motore . Znaci sa malim vrednostima zatezanja . Imao sam od 0 do 10 kg i jedan veci od 5 pa da ne lupam dokle ali je onaj manji nestao u akciji . Pa ako neko ima , ne treba mu ili zna gde bi moglo da se kupi ovako preko telefona ili slicno jer sam daleko od svih . 063 410 268 Ili ovde ili na pp Hvala unapred i pozdrav svima !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6299 Napisano Jul 6, 2010 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je raniju u Louisu kilo kljuc za motore (ako se ne varam do 5 kg), pogledaj mozda ima jos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Jul 6, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imaš u METRO-u neki za nešto manje od 30eur, mada sam viđao i nedeljom na najlon pijaci ovde u NS-u donose razne modele, koliko se sećam i tamo su od 30-50 eur, zavisi od kvaliteta i veličine. ako se ne snađeš do nedelje javi da ti kupim nekoliko komada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jul 6, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ima tamo al dok stigne sta da radim . Ovde svi imaju jake kljuceve . Pre jedno 15 godina kad sam rodjaku pomagao oko auto posto ima servis , riknuo mu kilo kljuc pa smo na jednoj cevi od metar zavezali na kraju onu vagicu ( pijacnu ) sto ima feder u njoj pa jedan drzi a drugi vuce . Koliko ocita vaga kg tolko je stegnuto ;D . Il da primenim stare metode ili da kupujem . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6299 Napisano Jul 6, 2010 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A odkud znas da bas sipka od metar daje tu silu ? Vuci sipku od metar i od pola metra silom od 2 kg nije isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jul 6, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije isto . Zato i vuces sipku od metar ;D . Ranije je bilo u novinama SAM . Tako smo i napravili ali ne mlatara mi se sa sipkom i vagom po garazi . Verovatno ima po nasim prodavnicama u srbiji . Bilo je na vasaru ali jebiga tad je bilo i kod mene . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Jul 7, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan najjeftiniji koji ja mogu da nabavim je 20 evra 3-21.4 kpm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Jul 7, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A odkud znas da bas sipka od metar daje tu silu ? Vuci sipku od metar i od pola metra silom od 2 kg nije isto zato sto je mera kilopondmetar tj kpm ;D http://www.convertworld.com/en/torque/Kilopond+metre.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jul 7, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan najjeftiniji koji ja mogu da nabavim je 20 evra 3-21.4 kpm Treba mi jos slabiji . Imam i neke srafove koji se stezu na 15 nm ili 1.5 kg . Eto na primer lezajevi upravljaca oni se stezu na 2.5kg a ima jos dosta koji se stezu slabo . Nije da mi je bas potrebno nego bi voleo da imam . Jer dok je moj kg kljuc bio kod mene sve sam njime stezao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...