rboban 1034 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me par stvari pa ako neko zna da ne lutam po netu..... 1. Kolika je TEZINA motocikla spremnog za voznju? 2. Koji je LANAC i fabricki prenosni odnos? 3. Kolika je REALNA cena ocuVanog primerka? Hvala!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 5, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan 1. 147 kg sa gorivom i mayivom 2. Lanac - pozeljno da je neki kvalitetniji . Fabricke oznake : 0,8-B-1-128 ( 12,7 * 7,75 * 128 ) Prenosni odnos menjac - zadnji tocak = 2,29 ( 21 : 48 zuba ) 3 . Realna cena ? To je jako diskutabilno. Za nekog ko voli taj motor - nema cene. nekom drugom - ne vredi puno. U principu, po oglasima se trazi u proseku oko 500 evra . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jul 6, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Cenu diktira sve sto se ulozi u motor.Naravno, to nikada ne moze biti i ostvareno. Postoje primerci koji vrede i u koje ne mores ulagati odmah a i oni drugi u koje ces sipati novaca i novaca...U svakom slucaju, ko voli MZ, nece se mnogo razmisljati. U neku cenu od 500-600 eura, mozes se slatko voziti i zaljubljivati u motor. Postoje i drugacija misljenj, koja kazu da ces za 650- 800 eura, naci japanca... Tacno je i to ali delovi za njih su osetno skuplji. U svakom slucaju, vozi i zavoli Mz-a a ako ti kasnije prilike dozvole, pojacaj ergelu ali zujku ostavi... Pogledaj malo slike motora Nesh, MZ, PIKASO i drugi...Crnac i Ljiti Zver, Plava Ptica i Plavi Golub...Sta mislis, zasto su ti motori dobili ime i prezime... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 6, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja prilicno solidan primerak..Imas slike u mom potpisu.. Uradjena generalna, struja i skoro sve sredjeno i odradjeno.. Ostalo mozemo na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 6, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ako imaš konkretan motor baci nam ovde slike radi procene, da ga izanaliziramo malo. ;D Ako pitaš zato što neko traži motor i to može da se reši: imamo naših motora koje znamo kakvi su, imamo kontakte za delove, imamo naše majstore, sve je tu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Jul 6, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan za to sto tebi treba mislim da je najbolje da uzmes neki sa sto manje delova,ionako je prerada prilicno velika,tako da ti nije potreban savrsen primerak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Jul 10, 2010 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan za to sto tebi treba mislim da je najbolje da uzmes neki sa sto manje delova,ionako je prerada prilicno velika,tako da ti nije potreban savrsen primerak Ima li neko takav PRIMERAK? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...