Thaedass 827 Napisano Jul 5, 2010 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,ja sam Boris, '89-to sam godiste i ponosni sam vlasnik 2T zujalice potpisane od strane Suzukija. Motore ganjam vec dobrih 7 godina i krsten sa bajker (da pao sam ;D) Toliko za sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Jul 5, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Borise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 5, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Pozz i dobrodosao.. PS:Ima jedan Thaedass na SK forumu..ti li si? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 827 Napisano Jul 5, 2010 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozz i dobrodosao.. PS:Ima jedan Thaedass na SK forumu..ti li si? Ja licno ;D Ni na kraj pameti mi nije bilo da ce me neko ovde pitati za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Jul 5, 2010 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Borise! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 5, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Pozz i dobrodosao.. PS:Ima jedan Thaedass na SK forumu..ti li si? Ja licno ;D Ni na kraj pameti mi nije bilo da ce me neko ovde pitati za to Iznenadices se kol`ko geekova ima ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Jul 6, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Jul 6, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Welcome Thaedass! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...