povlodri 0 Napisano Jul 4, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ajde dajte neki broj, koga da zovem, gde da jurim, treba mi far za motoraaaa ???? corav mi motor ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
povlodri 0 Napisano Jul 5, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan ajde bre narode u svakom gradu postoji neki zika, laza, mika, pera itd. koji prodaje delove, dajte neki broj ako nemate vi far... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jul 5, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Tesko ces ista za njega da nadjes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
povlodri 0 Napisano Jul 5, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan hahaha, bas si me utesio ;D ;D aj mi ti prodaj far ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jul 5, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Prodaj ti meni skrgu! ;D Cekaj, pogledacu ti za far... IZMENA: Ne mogu da nadjem... -Trazio sam skrgu i uputili su me na nekog Fabijanovica, mislim iz Backe Topole... Probaj da nadjes u nekim oglasim njihov broj, bave se uvozom i prodajom motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano Jul 5, 2010 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan druze pegasa sam prodao pa ti se nisam javio, far imas u beceju, cena 130 eur. zovni na 063520249 pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...