cparty 41 Napisano Septembar 1, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan a jesam ti ponudio moju cagivu ?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4764 Napisano Septembar 2, 2010 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan a jesam ti ponudio moju cagivu ?? Nisi, ali nije mi interesantno, trazim enduro tipa XT 600. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Kad si toliko zapeo, dacu ti ja XT 600. Ali ja trazhim stroma kljuch za kljuch. ;D Ovo nije off! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4764 Napisano Septembar 2, 2010 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kad si toliko zapeo, dacu ti ja XT 600. Ali ja trazhim stroma kljuch za kljuch. ;D Ovo nije off! Moze, ali za CR-a... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Septembar 8, 2010 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Neki drugari koji su probali moj motor kazu da je bas utegnut i da ide dobro...ja sam se cudio gde to sve izlazi, cini mi se da na mnogim mestima bi se namucio i peske, a imam oko 95kg. Jedino gde sam imao problem je kod dosta dugih i strmih uspona gde je neravan teren a nemas dovoljno prostora za zalet. Ako na pola brda padnu obrtaji, tesko do vrha. Mada u sustini, preorali smo planinu i takvih uspona je bas malo. Ako padnu samo stisnes i pustis kvacilo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...