MZ 80 Napisano Jul 4, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovor bio samo slike, bez da se nesto pise! Evo od mene slike neke: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 4, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan U planine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 4, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan I za kraj , ispraznile se ba (k) terije :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 4, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovor bio samo slike, bez da se nesto pise! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jul 5, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se zbog pogresnog datuma ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jul 5, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jul 5, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan I jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Samo fotke (uz po koji komentar ): "Gde su prosli oni motoristi da ne znate? Samo pratite plavi dim i nacicete ih !!" ;D ;D Najzad stigosmo... Ergela... Buuuu... ;D Cik pogodite cija je ovo 'Ladna trajna... ;D Dule Duka o ramenu mu mala bazuka... Ima jedna pesma koja kaze: "sama perem ribu svoju..." :D I na kraju jedna grupna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jul 5, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa momci, nas dvojica sa Afrikama prodjosmo juce pored vas u Planinarskom domu, nisam ni znao da ste to vi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nismo ni mi znali ko to prolazi pa nam je objašnjeno da je neko iz Despotovca. Svilajčani sad da ukorite Aćima (opet ;D) što širi dezinformacije pa nismo Lalajka prepoznali. Šteta što niste došli, klopa je bila gotova, baš na vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sreli smo dve Afrike na ulasku u Stenjevac od pravca Vodne ja i Turbopedja,prvi ja u crvenoj Jetti 2 a iza mene Pedja u Golfu 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nisu to oni nego su prolazili iznad nas, ka centrali i makadamskom putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jul 5, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sreli smo dve Afrike na ulasku u Stenjevac od pravca Vodne ja i Turbopedja,prvi ja u crvenoj Jetti 2 a iza mene Pedja u Golfu 2. Andjelko Exman i ja. Bas mi je zao sto se nismo videli! Ali i mi smo doleteli slucajno i u poslednji cas... No, da ne offujemo vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 5, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan De bre nestade signal?? :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nesudjeno mesto kampovanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 6, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Poslednja fotka je vr'...sto se ne setismo da napravimo jednu takvu dok nas je bilo vise!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jul 6, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan nemoj,nikako.Pao bi most i okupali bi se za sve pare.Dosta nas ipak bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jul 6, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan MOGLI SMO DA POREDJAMO DORATE A MI ISPOD PEREMO NOGICE...mADA, NEKO OD NAS I JESTE PRAO I NONE I CARAPE I PATIKE O ISTEM TROSKU HA HA HA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAZZOR 4 Napisano Jul 6, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan ja imam jedno pitanje za vuju. vujo jer ti se dogodilo da ti motor padne sam od sebe? tj da upce ne spustis nogar? jer vidim da si crnca oslobodio prikolice. dok si imo prikolicu nisi moro stavljat motor na nogar. a sad jel ti pao koji put? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 6, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ne može baš toliko da se izgubi osećaj iako su se javili drugi problemi što na motoru što u navikama. Pokazalo se da je Crnac izuzetno temperamentan, da ima snage i da tokom vožnje tražim 6. brzinu. Sa druge strane prikolica je razvalila sve od čega zavisi ciklistika: otišli su ležajevi prednjeg i zadnjeg točka, amortizeri i viljuška su zreli za rad a gume bacaju. Uz to, ni obruč prednjeg točka nije idealan ali to nije hitno dok ovo ostalo jeste jer je do 30 km/h teško kontrolisati šetanje volana a veće obaranje po krivinama je nebezbedno jer ceo sklop nekako pliva, nije to utegnuto kako bi trebalo. Sad vidim da prikolica pravi još troškova i da nisu samo gume te koje se brzo oližu, sve neuporedivo kraće traje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...