Pablo 1920 Napisano Mart 28, 2005 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Razmisljamo da krenemo do Madjarske krajem Aprila, na trke u Kunmadarasu. Trka je 1. Maja, tako da bi se tamo krenulo koji dan ranije... Javite se ako ima zainteresovanih, pa da napravimo detaljni plan.... Ja sam za.... like always :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Mart 28, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan JAvite se motofanu sa MM obavezno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Mart 28, 2005 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan ocu ja ali nemam dozvolu :cry: :cry: :cry: :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V.Rossi 0 Napisano Mart 29, 2005 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja bi isao a;i ako hoce neko da me vozi posto nemam jebeni motor i ako hoce neko da me vozi koliko ce mo biti otsutni iz bg e a i ima susret krajem aprila u smederevu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 29, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ne upita' koliko imas kg... V.Rossi :biker::baeh::kul: ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Mart 29, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ne upita' koliko imas kg... V.Rossi :biker::baeh::kul: ??? Jedno 50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V.Rossi 0 Napisano Mart 30, 2005 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan 55 sto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli 374 Napisano April 2, 2005 U prolazu, 22 postova Lokacija: Shumadija Prijavi odgovor kao problematičan Ne upita' koliko imas kg... V.Rossi :biker::baeh::kul: ??? VOZI MENE DEXTERUUUU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano April 2, 2005 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo two-wheels-only tura ili moze da se prikljuci i jedan jadan mali zabar cetvoronozac? Kak'b'rek'o, ne bih da vas usporavam :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motofan 3 Napisano April 3, 2005 U prolazu, 23 postova Lokacija: Kula Prijavi odgovor kao problematičan Za odlazak do Kunmadarasa ce biti organizovana tura .Najverovtnije ce plan izgledati ovako: - Subota: polazak u prepodnevnim casovima , dolazak nakon tri do cetri sata voznje. Pracenje obilnog i interesantnog programa, vecera i spavanjac. - Nedelja : tura po jednom od Madjarskih nacionalnih parkova ( oko 300 km) - Ponedeljak : polazak kuci. Sto se tice spavanja i klope ,sve ce biti organizovano i objavljeno na oba dva nasa Moto foruma. Ko god je zainteresovan za ovu voznju neka se javi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V.Rossi 0 Napisano April 3, 2005 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam zainteresovan ako hoces da me vozis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 4, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ne upita' koliko imas kg... V.Rossi :biker::baeh::kul: ??? VOZI MENE DEXTERUUUU Zao mi je drugare prod'o sam kombi!!! :baeh: :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano April 6, 2005 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Napraviæemo uskoro (za dan-dva) detaljni plan ture, da bi ostali mogli da imaju jasnu sliku kako æe to izgledati i koliko æe im para trebati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...