Vele 8 Napisano Jul 3, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tema bila vec, izvinjavam se unaprijed! Ovakve akcije vec odavno postoje u vrticima, skolama itd. i zelio bih da i mi napravimo ovako nesto i da skupimo potrebne pare za prsluke i stampanje na njih. Iz dana u dan je na zalost sve vise ne znam kako da ih nazovem stvarno, ali pocelo mi se gaditi kako izlecu sa svih strana i kako vecina ne postuje motorciklistu na putu, kao kamikaze su, blago receno. Sta mislite da napravimo ovako nesto slicno i da nosimo u voznji, da li ovo moze poboljsati sigurnost? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jul 3, 2010 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Nije to dobro da se nosi zbog komaraca. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 4, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jedini prsluk koji bi obukao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 4, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a ovako nesto ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jul 4, 2010 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Oba su pobedila ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano Jul 4, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan Oba su pobedila ;D Obadva su originalna ;D ;D ;D Evo jos jedna, samo bi bila reklama za naocare eto trazimo od police-a da nam plati za reklamiranje i eventualne prijave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4184 Napisano Jul 8, 2010 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Odličana ideja. Ja uvek nosim fluo prsluk i imao sam ideju da mi drugar nalepi slova ala ova za naočare, recimo POLICE veliko, za cipele malo da bi asocijacija bila namerna. A zvanično obeležje je u ćirilici tako da policija nema argumenata da traži da se skinu slova. Prsluk definitivno pomaže bezbednosti po pričama i ostalih kolega. Lično, primetio sam da vozači zastanu kad me ugledaju, nekad poslušaju moju neku "komandu" rukom, jako često me ne obilaze ili to čine sa zadrškom. Dovoljan je delić da se oni pauziraju i na taj način se izbegne nezgoda. Čim se vidi žuto, podsvesno se prvo pomisli da je Policija i refleksno većina se zadrži dok razmisli ko je šta je i to je dovoljno da prođe neželjena sitacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jul 8, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan fina ideja, pratim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4184 Napisano Jul 8, 2010 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Samo prati, al nemoj da se uplićeš u štampanje, hehe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Jul 8, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Odličana ideja. Ja uvek nosim fluo prsluk i imao sam ideju da mi drugar nalepi slova ala ova za naočare, recimo POLICE veliko, za cipele malo da bi asocijacija bila namerna. A zvanično obeležje je u ćirilici tako da policija nema argumenata da traži da se skinu slova. Prsluk definitivno pomaže bezbednosti po pričama i ostalih kolega. Lično, primetio sam da vozači zastanu kad me ugledaju, nekad poslušaju moju neku "komandu" rukom, jako često me ne obilaze ili to čine sa zadrškom. Dovoljan je delić da se oni pauziraju i na taj način se izbegne nezgoda. Čim se vidi žuto, podsvesno se prvo pomisli da je Policija i refleksno većina se zadrži dok razmisli ko je šta je i to je dovoljno da prođe neželjena sitacija. Nije mi palo na pamet, ali cu definitivno da isprobam kako izgleda voziti se sa tom budalastinom na sebi! Ako pije vodu ima da ga nosim i u klonji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4184 Napisano Jul 8, 2010 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan U Londonu niko ne seda na motor a da nije upadljivo odeven, u Rumuniji prsluk obavezan dok se vozi motor, nije budalaština. Ja ga sad po vrućini nosim preko majce i služi mi ko štit od vetra, doduše, nije onaj rupičav već je puno platno. Vidljivost u njemu je mnogo vće noću nego danju, kad je i potrebniji. No svi mi volimo da teramo modu i ne volimo da zaklanjamo opremu. Meni se supruga opire prsluku i uvek pokušava da me smuva i ne nosi ga. Većina sudara se opravdava onim čuvenim, nisam te video, pa je ovo ipak koristan dodatak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 8, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan evo ti fancy varijanta ;D [/img]http://www.rideicon.com/showImage.jsp?class_id=11083&image_type=fullsize&rank=100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Jul 8, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Nije lose. Moze i neka brojka da se nasije. Npr 46? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jul 9, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo prati, al nemoj da se uplićeš u štampanje, hehe. pa ne štampam ja btw nalepnice su gotove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4184 Napisano Jul 9, 2010 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Samo prati, al nemoj da se uplićeš u štampanje, hehe. pa ne štampam ja btw nalepnice su gotove Kad gde preuzimamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 9, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovde neko ocigledno nije shvatio sszgov post... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jul 9, 2010 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan ovde neko ocigledno nije shvatio sszgov post... Nadam se da će napraviti one njegove prsluke ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Jul 13, 2010 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan hrk pljuc za jedan police prsluk da li je neko video gde mogu da se kupe veci modeli? Onaj standardan prsluk koji moze da se pazari na svakoj pumpi nikako ne mogu da zakopcam preko jakne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4184 Napisano Jul 13, 2010 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan hrk pljuc za jedan police prsluk da li je neko video gde mogu da se kupe veci modeli? Onaj standardan prsluk koji moze da se pazari na svakoj pumpi nikako ne mogu da zakopcam preko jakne Ja mučio muku i na kraju dobio neki za upotrebu na aerodromima, al je puno platno pa vrućina u njemu. Kupiš 2 komada po 100 kinti, oni šupljikavi i pešije ti neko na potrebnu veličinu. Kupe se čičak trake, ima na metar, tako da može da se zakopča, ja metuo 2 i ne otvara se pri vožnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Jul 14, 2010 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan dobra ideja mada probacu preko burazera prvo. radi na aerodromu, mora da ima nesto sto moze da mazne nadje tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Jul 14, 2010 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja to nosm nocu obavezno. Ionako mi stalno stoji u koferu. Sinoc mi bas dobro dosao. Vracao sam sekuci a crkla mi sijalica zadnjeg svetla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4184 Napisano Jul 14, 2010 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ja to nosm nocu obavezno. Ionako mi stalno stoji u koferu. Sinoc mi bas dobro dosao. Vracao sam sekuci a crkla mi sijalica zadnjeg svetla. Uh, to sa svetlom baš nezgodno a ne vidi se kad crkne i nema još jednog ko na autu. Da, prsluk tad preuzima čuvanje a meni se žrena svim silama bori da ga ne nosi, uopšte ne kapiram terenje mode i vođenje računa o fensi izgledu na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Jul 14, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan i ja ga nosim, ali samo kad defanzivno vozim ;D p.s.realno,moze posluziti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 15, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan naravno da moze kad igrate basket ili fucu, jedna ekipa ih obuce i onda se lakse raspoznajete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Jul 15, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan naravno da moze kad igrate basket ili fucu, jedna ekipa ih obuce i onda se lakse raspoznajete ma moze za svasta (a i za to),ali kako bi ti znao kad teras to sokocalo samo po prestonici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...