Jump to content

Moto Zajednica

Fluorescentni sigurnosni prsluci

Recommended Posts

• U prolazu, 89 postova
  • Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC

Ako je tema bila vec, izvinjavam se unaprijed!

Ovakve akcije vec odavno postoje u vrticima, skolama itd. i zelio bih da i mi napravimo ovako nesto i da skupimo potrebne pare za prsluke i stampanje na njih. Iz dana u dan je na zalost sve vise ne znam kako da ih nazovem stvarno, ali pocelo mi se gaditi kako izlecu sa svih strana i kako vecina ne postuje motorciklistu na putu, kao kamikaze su, blago receno. Sta mislite da napravimo ovako nesto slicno i da nosimo u voznji, da li ovo moze poboljsati sigurnost?

jkdDP_prsluke.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 89 postova
  • Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC

Oba su pobedila  ;D

Obadva su originalna  ;D  ;D  ;D

Evo jos jedna, samo bi bila reklama za naocare  :P eto trazimo od police-a da nam plati za reklamiranje i eventualne prijave  :)

TVxwx_prsluk2.jpg

• Ne silazi, 6551 postova
  • Motocikl: đački pešački

Odličana ideja. Ja uvek nosim fluo prsluk i imao sam ideju da mi drugar nalepi slova ala ova za naočare, recimo POLICE veliko, za cipele malo da bi asocijacija bila namerna. A zvanično obeležje je u ćirilici tako da policija nema argumenata da traži da se skinu slova. Prsluk definitivno pomaže bezbednosti po pričama i ostalih kolega. Lično, primetio sam da vozači zastanu kad me ugledaju, nekad poslušaju moju neku "komandu" rukom, jako često me ne obilaze ili to čine sa zadrškom. Dovoljan je delić da se oni pauziraju i na taj način se izbegne nezgoda. Čim se vidi žuto, podsvesno se prvo pomisli da je Policija i refleksno većina se zadrži dok razmisli ko je šta je i to je dovoljno da prođe neželjena sitacija.

• bez čvaraka, 1212 postova
  • Motocikl: Naked u najavi

Odličana ideja. Ja uvek nosim fluo prsluk i imao sam ideju da mi drugar nalepi slova ala ova za naočare, recimo POLICE veliko, za cipele malo da bi asocijacija bila namerna. A zvanično obeležje je u ćirilici tako da policija nema argumenata da traži da se skinu slova. Prsluk definitivno pomaže bezbednosti po pričama i ostalih kolega. Lično, primetio sam da vozači zastanu kad me ugledaju, nekad poslušaju moju neku "komandu" rukom, jako često me ne obilaze ili to čine sa zadrškom. Dovoljan je delić da se oni pauziraju i na taj način se izbegne nezgoda. Čim se vidi žuto, podsvesno se prvo pomisli da je Policija i refleksno većina se zadrži dok razmisli ko je šta je i to je dovoljno da prođe neželjena sitacija.

Nije mi palo na pamet, ali cu definitivno da isprobam kako izgleda voziti se sa tom budalastinom na sebi! Ako pije vodu ima da ga nosim i u klonji.

U Londonu niko ne seda na motor a da nije upadljivo odeven, u Rumuniji prsluk obavezan dok se vozi motor, nije budalaština. Ja ga sad po vrućini nosim preko majce i služi mi ko štit od vetra, doduše, nije onaj rupičav već je puno platno. Vidljivost u njemu je mnogo vće noću nego danju, kad je i potrebniji. No svi mi volimo da teramo modu i ne volimo da zaklanjamo opremu. Meni se supruga opire prsluku i uvek pokušava da me smuva i ne nosi ga. Većina sudara se opravdava onim čuvenim, nisam te video, pa je ovo ipak koristan dodatak.

• Podržavam 1

• 侍, 671 postova
  • Motocikl: Honda XRV 650

Samo prati, al nemoj da se uplićeš u štampanje, hehe.

pa ne štampam ja  :D

btw nalepnice su gotove :)

Samo prati, al nemoj da se uplićeš u štampanje, hehe.

pa ne štampam ja  :D

btw nalepnice su gotove :)

Kad gde preuzimamo.

• Zainteresovan, 635 postova
  • Motocikl: Suzuki DL650

hrk pljuc za jedan police prsluk

da li je neko video gde mogu da se kupe veci modeli? Onaj standardan prsluk koji moze da se pazari na svakoj pumpi nikako ne mogu da zakopcam preko jakne :/

hrk pljuc za jedan police prsluk

da li je neko video gde mogu da se kupe veci modeli? Onaj standardan prsluk koji moze da se pazari na svakoj pumpi nikako ne mogu da zakopcam preko jakne :/

Ja mučio muku i na kraju dobio neki za upotrebu na aerodromima, al je puno platno pa vrućina u njemu. Kupiš 2 komada po 100 kinti, oni šupljikavi i pešije ti neko na potrebnu veličinu. Kupe se čičak trake, ima na metar, tako da može da se zakopča, ja metuo 2 i ne otvara se pri vožnji.

• Zainteresovan, 617 postova
  • Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650

Ja to nosm nocu obavezno. Ionako mi stalno stoji u koferu. Sinoc mi bas dobro dosao. Vracao sam sekuci a crkla mi sijalica zadnjeg svetla.

Ja to nosm nocu obavezno. Ionako mi stalno stoji u koferu. Sinoc mi bas dobro dosao. Vracao sam sekuci a crkla mi sijalica zadnjeg svetla.

Uh, to sa svetlom baš nezgodno a ne vidi se kad crkne i nema još jednog ko na autu. Da, prsluk tad preuzima čuvanje a meni se žrena svim silama bori da ga ne nosi, uopšte ne kapiram terenje mode i vođenje računa o fensi izgledu na motoru.

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer

i ja ga nosim, ali samo kad defanzivno vozim ;D

p.s.realno,moze posluziti...

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer

naravno da moze

kad igrate basket ili fucu, jedna ekipa ih obuce i onda se lakse raspoznajete

ma moze za svasta (a i za to),ali kako bi ti znao kad teras to sokocalo

samo po prestonici  ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja