Pajacbr 0 Napisano Jul 3, 2010 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Doslo je vreme da se rastajem od moje 9-ke, zbog mojih buducih planova ona ce morati nekom drugom da pruza srecu i zadovoljstvo...., no da predjemo na posao, kawasaki je 1995 godiste, registrovan je godinu dana na moje ime, na slikama cete videti da je motor bez maski i da su satovi kao i rep od novijeg modela, na motoru su promenjeni semerinzi, gume, lancanici i lanac tako da nema nekih znacajnijih ulaganja, cena je 2300 evropskih novaca, a na slikama cete videti i sve ostalo sto vas interesuje.... pozz! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Jul 4, 2010 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan niko nista a?, pa dobro, mogu ja i da spustim cenu, javite se pa mozemo i da se dogovorimo nesto.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Jul 6, 2010 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan 2100e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
loodillo 0 Napisano Jul 7, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze da li te zanima zamena za suzanu 750R ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Jul 8, 2010 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi, ali ne, imam u planu nesto drugo! pozz neka bude 2000e! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Jul 9, 2010 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan 1900e, ovo je zadnja cena, ispod ovog necu spustiti, mislim da je ovo jako povoljno za ovakav motor, ko ga uzme nece zazaliti sigurno jer motor je u super stanju! pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...