dzony_1100 427 Napisano Jul 2, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas498168/yamaha_fz_750/ evo oglas,slike itd... sve tamo pise,ako nekog jos nesto zanima neka pita... ja garantujem za motor i da je u perfektnom stanju,ako se ne proda ostaje meni ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Jul 3, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan evo jos par slika motora...i ajde narode angazujte se malo Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Jul 6, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan namesten je i drugi rertovizor... aktuelno! odlican motor za male pare ko ga proba nece se pokajati 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan CENA 1300e Motor stvarno perfektan! stavljena nova prednja guma...DUNLOP i zamenjeno ulje! Tako da i sta je bilo od ulaganja, vise nema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Octobar 26, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan rekao sam sebi da necu da spustim ispod 1300e,ali trenutno moram...tako da je cena TRENUTNO 1100e Od ulaganje,plocice napred! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Novembar 11, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan 1000e Ljudi za ove pare nema boljeg motora... Dusa me boli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Decembar 8, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno.. Veoma hitno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 109 Napisano Decembar 8, 2010 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan Motor izgleda ko bombona, još za taj novac... čudi me da nema ama baš nikakvih komentara... Koliko košta harač(registracija) za ovaj model? Srećno s prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Decembar 8, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze,Registracija je Manje od 15000! Ma ovo je dzabe za ovaj motor,nemaju ljudi kinte,ili ocekuju mnogo za malo para... Bice da je i jedno i drugo (nazalost) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 109 Napisano Decembar 8, 2010 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan hmmm... nemoj da me držiš za reč, ali može da se desi da se čujemo za par dana ako spravica ne ode u međuvremenu i AKO legne neki očekivani $$$ čisto da ne dolazim praznih ruku ... do tada pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Decembar 29, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan AKTUELNO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Februar 26, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Evo neke malo svezije slike! I dalje aktuelno,jos uvek 1000e Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Mart 18, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan BUMP Stavljena nova zadnja guma! Cena 1000E 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Mart 22, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za neki MAXi skuter,Malaguti madison ili tako nesto,od nekih 150cm pa na gore! Najveci razlog prodaje,je ovaj novi zakon,ne mogu da polazem za njega,tako da mi vec neko vreme stoji motor! I da napomenem da jos niko nije dosao da pogleda motor,verovatno je cena mnogo niska pozz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Mart 22, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv oglas. Da li bi te možda interesovala zamena za GPZ500 kojem u saobraćajnoj piše 25kw, idealno za polaganje i vožnju po novom zakonu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Mart 22, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan kawa je moja, prethodni vlasnik Mina, nije u savrsenom stanju, registrovana je do avgusta, ima 60ks, samo se u saobracajnoj vodi kao da ima blokadu, najverovatnije je tako uvezena i carinjena. Celu istoriju imas na forumu. Ja nisam padao, ali je Mina sve to obavila na vreme. Motor nije kriv, sav je kao pracka, lepo ide, poteze, koci... Sve mu je ispravno sem brzinometra, pukla sajla, imam novu. polomljen zadnji migavac i potrebno je malo truda da se plastike dovedu u red. Trenutno ima tema gde imam problem oko prvog starta kada motor stoji duze vreme. Kada upali, radi normalno i pali ceo dan samo na pipanje, pogledaj temu. 90to godiste, na satu 70.000km. Ne trosi vodu i ulje od zamene do zamene. Tako je bilo sa motorexom, sada je sipan motul. Opet, prednost je mala snaga u saobracajnoj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Mart 22, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi motor je bio gpz500 Sta znam,daj neku sliku da pogledam...nego jel ima jos neki problem osim tog prvog starta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Mart 23, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Evo neke slike od danas,sa novom zadnjom gumom! Nema lazi,nema prevare Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Mart 23, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan uffff,imao sam ovakvu jamahicu,samo reci hvale,izuzetno udobna i vozljiva,a sto ideeeeeeeeee Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Mart 23, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan u stvari, ja i nisam razmišljao o prodaji ili zameni kawe. Odgovara mi ekonomičnost. Prošlu sezonu mi je žena bila trudna, prešao sam samo par hiljada km, sada mi je sin star 7 meseci, tako da i ova sezona miruje. Motorom se tako švrćkam za svoju dušu. Ali opet treba i gabaritno veći motor za ubuduće. Ja sa skoro 190cm i 110 kg na kawi kao na biciklu. Tako da ni sam ne znam šta hoću, možemo ovih dana da se nađemo, popijemo piće... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Mart 23, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan vidim KŠ table, a ti si u Bg, na koga se vodi motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Mart 23, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Na jednog momka iz Ks,imam ja njegov kontakt i sve to,ali nikako da zadjem u te krajeve Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Mart 27, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje.... u zameni je skuplje ko nije skontao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano April 2, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Idalje akuelno. Ljudi bar dodjite da pogledate motor,jeste ona zverka,al' ne ujeda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano April 5, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za skuter i doplata... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...