gavrolini 2754 Napisano Jul 29, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Stavljao sam u razne oglase i nista, misle prevara i kraj. Juce mi je bio jedan ozbiljniji kupac i kad je video, uverio se da nije nikakva prevara. I cak i da hocu nekog da prevarim, ne ide mi u prilog, jer ipak sam ja svesteno lice. pa sto nije kupio kad je uvideo da nije prevara? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Jul 29, 2010 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce jos da dovede majstora da ga on pogleda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 30, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Koja su tacno sitna ulaganja jos potrebna osim kilometar sajle i semeringa prednje viljuske? Ajde Jerej napisi tacno sta treba da se zameni i sta mu treba pa nek se zna i to ;D Ja bih ga slatko uzeo ali kad zenu postavim na ovo sediste ima sedi ko cvorak na grani,a i prelazimo dosta km pa nije bas udoban za voznju na daleko. I nestoji mu da se stavljaju koferi i sve ostale trange frange ;D Ovo je za mladju dusu,solo i da povremeno provoza neku zenskicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Avgust 1, 2010 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Od uloga ima da se zameni km sajla, semerinzi prednje viljuske, da neki elektricar pogleda zasto ne radi ventilator ( mislim da je neka zica spala) i to bi bilo to. Na agregatu je zamenjeno ulje i svecice pred sezonu. Inace, motor se skoro ne gasi, vozim ga stalno i jedina mu je mana sto sam ja mozda postao penzioner za sportske motore i sto mi HITNO trebaju pare. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Avgust 2, 2010 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Avgust 2, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Od uloga ima da se zameni km sajla, semerinzi prednje viljuske, da neki elektricar pogleda zasto ne radi ventilator ( mislim da je neka zica spala) i to bi bilo to. Na agregatu je zamenjeno ulje i svecice pred sezonu. Inace, motor se skoro ne gasi, vozim ga stalno i jedina mu je mana sto sam ja mozda postao penzioner za sportske motore i sto mi HITNO trebaju pare. Lakse se prodavaju motori iz uvoza koji su nalickani, vracena kilometraza za ihahaj i cao.. a ovde ka nekom kazem da treba da se stavi sajla koja kosta 1000kinti misle ovo je teska olupina... Zalosno... Ali ovakav motor za te pare je dzab-dzabe... Srecno kolega sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Avgust 2, 2010 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nek ide zivot.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Avgust 3, 2010 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Ma nek ide zivot.. I dinar rekorder! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Avgust 3, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Od uloga ima da se zameni km sajla, semerinzi prednje viljuske, da neki elektricar pogleda zasto ne radi ventilator ( mislim da je neka zica spala) i to bi bilo to. Na agregatu je zamenjeno ulje i svecice pred sezonu. Inace, motor se skoro ne gasi, vozim ga stalno i jedina mu je mana sto sam ja mozda postao penzioner za sportske motore i sto mi HITNO trebaju pare. Lakse se prodavaju motori iz uvoza koji su nalickani, vracena kilometraza za ihahaj i cao.. a ovde ka nekom kazem da treba da se stavi sajla koja kosta 1000kinti misle ovo je teska olupina... Zalosno... Ali ovakav motor za te pare je dzab-dzabe... Srecno kolega sa prodajom Upravo to kao sto si rekao. Kad vidim sta se kod nas kupuje i zasta ljudi daju pare muka me uhvati. A vidi ovu lutku ;D Evo sin kaze ajde tata kupi ga ti ;D ;D ;D Pa jeste sine kupio bi ga tata kad nebi imao tebe, sestre, barcu i mamu ;D ;D ;D A mamu da vozim ko cvorka nema sanse ;D ;D pobeze u svoju sobu hahhahahahahah Izvini Jerej za OF ali tvoj motor zasluzuje podizanje oglasa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Avgust 3, 2010 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo ofuj, nadam se da cu naci kupca uskoro.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Avgust 8, 2010 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno i dalje.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzukiford 0 Napisano Avgust 15, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan posto ljudi nemaju pare jer znam kad sam ja hteo da prodam motor jel moze zamena za suzuki gsx 600 ako si zainteresovan saljem slike moj e-mal: pijevic@nadlanu.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Avgust 15, 2010 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan ne moze.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno i kao sto naslov kaze, motor se vraca na staru cenu i nikakve zamene me ne zanimaju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Avgust 30, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan +1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Avgust 30, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan izvini unapred sto off-ujem oglas... ali ako ti niko nije kupio motor kad je bio 1700e, zasto bi ga neko uzeo sad u tom istom stanju za skoro 1000e vise...? osim ako ti ne zelis da ga prodas,to je vec onda druga stvar. pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Avgust 30, 2010 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan prodavao sam ga i molio sam Boga da ga ne prodam.. Sad mi je skroz svejedno.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Avgust 30, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan prodavao sam ga i molio sam Boga da ga ne prodam.. Sad mi je skroz svejedno.. u tom slucaju... ZELJA TI SE ISPUNILA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Avgust 30, 2010 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Narucio sam i drugi auspuh, planiram i plastifikiaciju rama i bice ko bombona.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Avgust 30, 2010 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan izvini unapred sto off-ujem oglas... ali ako ti niko nije kupio motor kad je bio 1700e, zasto bi ga neko uzeo sad u tom istom stanju za skoro 1000e vise...? osim ako ti ne zelis da ga prodas,to je vec onda druga stvar. pozdrav možda je čoveku prošla najgora kriza i shvatio da nevredi motor džaba davati , kako ti to nije palo na pamet? @jerej izvini druže za off jako me nerviraju likovi koji bi da je sve za džabe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Avgust 30, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan izvini unapred sto off-ujem oglas... ali ako ti niko nije kupio motor kad je bio 1700e, zasto bi ga neko uzeo sad u tom istom stanju za skoro 1000e vise...? osim ako ti ne zelis da ga prodas,to je vec onda druga stvar. pozdrav možda je čoveku prošla najgora kriza i shvatio da nevredi motor džaba davati , kako ti to nije palo na pamet? @jerej izvini druže za off jako me nerviraju likovi koji bi da je sve za džabe a mene nerviraju likovi sto samo cekaju da zapocnu neku prozivku,jer nemaju pametnija posla! ako mozda nisi procitao,deo gde sam napisao "sem ako ne zelis da ga prodas,a onda je ok"... a i kako ti mozes da znas sta sam ja hteo da kazem coveku,nikoga nisam osudjivao,niti sam trazio da bude "DZABE" ! jednostavno sam decku postavio pitanje,koje sve i da je bilo glupo i retardirano,tebe se nimalo netice,da bi se ti sad pravio pametan! Lepo sam ga pitao i lepo mi covek odgovorio,bez ikakvih uvreda ili ljutnje... i sa kojim pravom,si se ti ubacio da isterujes neku pravdu! jos jednom se Najvise izvinjavam Jereju sto mu us*asmo oglas!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Avgust 30, 2010 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan De, de, polako... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Avgust 30, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to ovako shvatio ;D Covek je dosao do love koja mu je bila potrebna, pa sad nema potrebe da ga daje za tu malu lovu.Vraca na staru i ceka da ode ako neode neode,bas mu je svejedno ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Avgust 30, 2010 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma skroz mi svejedno. Imao sam ja kupaca koji su dolazili i zvali i koji su u vecini slucajeva pitali za jos nize od 1700 evra. e ne dam, skupio sam pare i sad cu da se vozam.. ;D 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...