pronto 6809 Napisano Jul 1, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je malo preterano da se otvara tema,jer je problematika jednostavna,ali ja ne znam gde drugde da je udenem OD DANAS 1.7.2010 POSKUPLJUJE auto-put u Italiji Generalno poskupljenje je oko 10%,ali oni onako kurvinski,kao i obicno,na kracim destinacijama naplacuju vise.Znaci od jednog do drugog izlaza,ako je bilo 1E sad je 1,50 (umesto 1,10). Od Trsta do Firenze je otprilike bilo 20,sad ce biti 22 itd.Sto je distanca veca poskupljenje je regularnije. Eto za sve koji su eventualno zaintersovani da se sibnu u Italiju. Plus da dodam jer sam skoro siguran da sledi i poskupljenje cene corbe,narocito kad se (odavde) krene na odmore,znaci oko 1.8. Sad je u proseku 1,36,bice sigurno 1,40 ako ne i vise.To rade uvek pre bilo kog velikog praznika. Bice ovde jos malo pa k'o u Grckoj.Pun kufer narodu svih zajebancija od strane vlasti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Jul 1, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan corba u nemackoj vec 1.4 a u turskoj neverovatnih 1.9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6809 Napisano Jul 1, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam u Svapskoj se auto-put ne placa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4965 Napisano Jul 1, 2010 Ne silazi, 5588 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U Italiji je vec autoput preskup, a i gorivo...Ja sam ga placao 1,34-1,49 u maju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Jul 1, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan u nemackoj besplatni putevi ali ulazak u grad se placa tj nalepnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Jul 1, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan to je tek uvertira jer ne smiju kao mi odjednom 20.30- 40% zbog sindikata nego ce sada pustiti neko vrjeme pa ce opet ponoviti sa 10% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6809 Napisano Jul 1, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti Mile,na izuzetno optimistickim prognozama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvonmi 12 Napisano Jul 1, 2010 In memoriam, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: aprilia pegaso strada 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li imas informaciju koliko kosta putarina za putnicki auto od granice Slovenije do Bolonje.Imam kombinaciju da odem krajem avgusta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6809 Napisano Jul 2, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Od Trsta do Bolonje za auto ili motor kosta 16,8e Za sve zinteresovane u vezi ovih kalkulacija konsultujte http://www.autostrade.it/autostrade/percorso.do Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steeler 157 Napisano Jul 2, 2010 U prolazu, 61 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre deset dana, pri povratku sa azurne obale, platio od granice sa Francuskom do Goricije (granica sa Slovenijom) 47.5 eura !!!! i oni planiraju jos da poskupljuju?!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Jul 2, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Izvol'te ovuda, super 95 je 1.21eur, vinjeta 10 dana za motor 4.5eur ;D Koliko se ozbiljno gleda na cenu benzina, pokazuje ovaj sajt. Pumpe po vukojebinama malo skuplje, one sa konkurencijom paze na svaki cent. A paze i kupci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Jul 2, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti Mile,na izuzetno optimistickim prognozama... nije ni meni drago da poskupljuju ali kada naume rade tako jer ako ne Talijani bi blokirali sve ulaze i izlaze na autostrade a ne kao mi ovce koje samo placamo koliko nam kažu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 9, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvol'te ovuda, super 95 je 1.21eur, vinjeta 10 dana za motor 4.5eur ;D Koliko se ozbiljno gleda na cenu benzina, pokazuje ovaj sajt. Pumpe po vukojebinama malo skuplje, one sa konkurencijom paze na svaki cent. A paze i kupci Pa zar nije vinjeta samo za autoput? Ja prodjoh austriju uzduz i popreko bez vinjete...(ali i bez autoputa). U njemackoj je autoput u benzinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Jul 10, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Izvol'te ovuda, super 95 je 1.21eur, vinjeta 10 dana za motor 4.5eur ;D Koliko se ozbiljno gleda na cenu benzina, pokazuje ovaj sajt. Pumpe po vukojebinama malo skuplje, one sa konkurencijom paze na svaki cent. A paze i kupci Pa zar nije vinjeta samo za autoput? Ja prodjoh austriju uzduz i popreko bez vinjete...(ali i bez autoputa). U njemackoj je autoput u benzinu. Da, da, samo za autoput, ko je rekao drugacije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...