Marko011 2457 Napisano Jul 1, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro drage kolege, imam problem sa masinom........tesko se pali u hladnom stanju. Kada prenoci u garazi ujutru tesko pali, vergla i vergla, namestim mu saug na max i upali tek posle 10ak sekundi........posle toga se ponasa normalno, mogu da ga upalim i ugasim x puta i upalice iz prve. Da dodam, da mi je pre dva dana samo "ugino", jednostavno se ugasio i nije hteo ni da vergla, upalio sam ga na "gurku". Problem sa palenjem u hladnom stanju se javlja od tada. Jel moguce da je akumulator u pitanju? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Najvise mi zvuci na to. Probaj da ga hladnog povezes kablovima na drugi akumulator (na kolima recimo), ako upali kao do pre neki dan, onda je akumulator for sure. Pozdrav Igor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jul 1, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavjam i ja, ali za svaki slucaj radicu mu kompletan servis. -svecice -akumulator -ciscenje karburatora i stelovanje Samo da lepo zuji ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavjam i ja, ali za svaki slucaj radicu mu kompletan servis. -svecice -akumulator -ciscenje karburatora i stelovanje Samo da lepo zuji ;D Radi samo ono sto treba. Kako kaze jedan moj drugar, sto ga manje cackas, vise ces da se vozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jul 1, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavjam i ja, ali za svaki slucaj radicu mu kompletan servis. -svecice -akumulator -ciscenje karburatora i stelovanje Samo da lepo zuji ;D Radi samo ono sto treba. Kako kaze jedan moj drugar, sto ga manje cackas, vise ces da se vozis. Potpuno se slazem sa tobom, ali motor je odprilike mesec ipo u mom vlasnistvu i ne znam sta je sve radjeno na njemu, a koliko je verovati predhodnom vlasniku, ne samo u mom slucaju nego inace, je uvek pitanje. Tako da mi je lakse da promenim osnovne stvari i ocistim karb i ne razmisljam. Da je motor u mom vlasnistvu, recimo, 2 godine i da poznajem neku istoriju motora ne bi ovako postupio. Zabrinucu se samo ako bude dalje pravio isti problem. Ne znam stvarno sta bi jos moglo da bude...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FINE 3 Napisano Jul 3, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: beograd - stari grad Prijavi odgovor kao problematičan ne znam dali ima veze ali imao sam slicne muke s vishe motora i nikako nisam uspevao da reshim problem cak su me i majstori bledo gledali kada bi im ostavljao motor da ga pregledaju hladnog poshto nisu nailazili na pomenut problem a na kleu mi je majstor cak hvalio paljenje i pitao me je shta ja hocu od motora poshto on radi savrseno i sl... pa sam se naucio da zivim s tim sve dok nisam bio primoran da promenim garazu a od tada sve radi savrsheno shta je zezalo ranije josh uvek ne znam, mozda je vlaga u garazi a mozda neshto sasvim drugo no od kada sam preselio motor on vishe nezeza pa probaj i ti da ga pustish da noci negde drugde mozda se reshi problem sam...!!! bem li ga..... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...