RoaD GunneR 13 Napisano April 17, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan gde su njihove pumpe u Bg-u? Imas ako se ja dobro secam na ulazu u Bg sa pancevackog mosta ne sidjes u 29-ti nego nastavis pravo pa na semaforu desno i ako prosamsis pumpu pozdravi Sasu Matica, ili ti ides od pionira prodjes pored opel-a i sledece je pumpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kovac_Dingospo 0 Napisano April 18, 2007 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nis-ova pumpa na autokomandi je zivi kurac!ono sto izlazi iz pistolja je sve osim goriva a i dobio sam informaciju od jednog insajdera i da lapaju!Bolje produziti uz bulevar jna do Beopetrola,nikad nisam imao problema dok su mi od nis-ovog bnzn stali i vespa i auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 20, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan u Crnoj gori kad ste sve su pumpe skoro eco hellenic petroleum i samo kod njih sipajte nikako ali nikako nidje drugo Ima ih i ovde ali malo. Mogu samo reci da je gorivo EXTRA' date=' i da jedino tu ima da se pazari pravi benzin od 98 oktana.[/quote'] gde su njihove pumpe u Bg-u? ima jedna na Bežanijskoj kosi, mislim da je ulica partizanske avijacije i ljubinke bobiæ, to mu doðe ispod policijskog hotela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...