raptors 53 Napisano Octobar 14, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi...oticice mi Afrika ;D ;D Nek ti ode...... ;D OsVesti se!!!!! ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki991 291 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi...oticice mi Afrika ;D ;D Nek ti ode...... ;D OsVesti se!!!!! +1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 30, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan ceka te banetova kamilica po odlicnoj ceni spakovao je covek gajbi kod mene ludak mi je ubacio u sobu!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Jun 15, 2011 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Motor je i dalje na prodaju. Registrovan, svasta ponesto je jos preventivno zamenjeno...cena nesto oko 3000 jura...neka zamena...prekotrljao 65000 i koji kilometar... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...