gavrolini 2754 Napisano Jun 30, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan malo mi provlaci ulje iz menjaca pa me interesuje gde ima da se kupi semering radilice koji ide do lamela ili moze i oba ako je takav set. CR250 1990god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan najlakse i najbrze ti je da vidis ko ide za bec pa tamo da ti uzme u cvaj radu (ne znam tacno kako se pise ali je ovako najrazumljivije :) ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 1, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan cekam da mi se javi Bera da donese iz aunera ali se ne javlja na tel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 174 Napisano Jul 1, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan cekam da mi se javi Bera da donese iz aunera ali se ne javlja na tel Probaj sa Berom porukama da narucis, ako je na putu - nejavlja se. Odma odgovara na por. i sve zavrsite tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...