Alleks 5 Napisano Jun 29, 2010 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Agregat je u odlicnom stanju, prosle jeseni sam mu zamenio klip sa karikama (nije bilo potrebe da se obradjuje cilindar) i od tada sam presao mozda 300 km. Ove sezone je presao mozda 10tak kilometara, bas danas, kad sam ga probudio iz zimskog sna. Ima par stvari da se sredi, ali u svakom slucaju vredi ove pare. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Jun 30, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan zamena neka ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Jun 30, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavljam da je, kao i svi, 2000. godište? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Jun 30, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan nemas freeja drugo godiste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Jun 30, 2010 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Gresis, imaju, ali ovaj je jeste 2000. XD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoranrt 0 Napisano Jun 30, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: svilajnac Motocikl: BMW R80RT Prijavi odgovor kao problematičan Da li je registrovan? Sta treba da se sredjuje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alleks 5 Napisano Jun 30, 2010 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Registrovan je trajno, ne vodi se na mene, ali imam ovlascenje od vlasnika, tako da moze odmah da se uradi prenos. Treba da se sredi par sitnica: Svetlo ne radi, od kad sam ga sklopio. Rasklopio sam plastike, ofarbao ih (kompresorom, u mojoj prirucnoj komori = stari frizider ), i kad sam ga sklopio far ne radi. Pre toga je bio ispravan, pa pretpostavljam da je neki kontakt u pitanju, ali me stvarno mrzi da ga opet rasklapam. Ako se ispostavi da je nesta drugo u pitanju, potrebne delove dobijate gratis od mene. Mozda ipak odlucim da ovo sredim sutra. U bravi mi je zalomljen kljuc, ali funkcionise, tj. moze da se okrene drugim kljucem. Uz skuter dajem drugu bravu, sa kljucem. Teba da se zameni semering na osovini varijatora. Ja sam to menjao na nekom prethodnom free-ju i pre dve godine je kostala oko 200 dinara. Znaci ceo trosak oko sredjivanja bi bio oko 200 kinti i 3-4 sati rada. Imam jos jedno crno sediste, presvuceno nekim mekanim skajem valjda, pa ako se kupcu bude vise svidjalo mozemo da ga zamenimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alleks 5 Napisano Jul 3, 2010 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Sredjeno svetlo, zamenio sam mesta prekidacima, posto 2 komada imaju isti dzek. I dalje aktuelno, kvalitetan skuter u koji ima vrlo malo ulaganja, za sitne pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alleks 5 Napisano Jul 3, 2010 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...