Nadalina 883 Napisano Jul 16, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan E kad ti budes trazila za sebe neces naci ko za inat nesto ovako jeftino ;D Tako se obicno desava A, znam... Ali, tad cu valjda imati i para, pa cu moci da dam i vise... ;D Ali, salu na stranu, ovaj TA je ekstra... I, svaki dan kad blejim na forumu ja virnem ovde da vidim je l` i dalje tu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Jul 16, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan *kobaja* Hvala za komentare... *nadalina* I ja svaki dan virnem,al se nadam suprotnom od tvog Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jul 17, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan *nadalina* I ja svaki dan virnem,al se nadam suprotnom od tvog Ma, bre, i ja virnem da vidim jesi uz`o parice... Realno, za te pare, ovaj motor... uhhhh.... Da nisam potrosila one pare od punoletstva pre 4 godine, gde bi mi kraj bio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Jul 17, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan *nadalina* I ja svaki dan virnem,al se nadam suprotnom od tvog Ma, bre, i ja virnem da vidim jesi uz`o parice... Realno, za te pare, ovaj motor... uhhhh.... Da nisam potrosila one pare od punoletstva pre 4 godine, gde bi mi kraj bio... Ma prodaj jugica, dodaj nesto para i kupi TA, kao ja sto sam prodao dedinu ladu, dodao nesto novacai kupio bajs. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Jul 17, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Skupe ove TA peći Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Jul 17, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan *nadalina* Znaci punoletna si ;D ,salu na stranu prodaj jugica ozbiljno koje je godiste,boja, kakav je? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jul 18, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan *nadalina* Znaci punoletna si ;D ,salu na stranu prodaj jugica ozbiljno koje je godiste,boja, kakav je? Ma, jugic nikad, podvlacim nikad nece biti na prodaju... Jednostavno, to je auto koji sam ja vozila, mazila i pazila dok sam bila kod kuce... Sad ga cale vozi u lov... ;D Srecno sa prodajom TA... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jul 26, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan A japanke...ostale kod drugara ili odose za Sweden :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki991 291 Napisano Jul 26, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel transalp idalje na prodaju?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Jul 26, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan *dex vfr* japanke gaze po stockholmu svaki dan -kolega- ne znam ni ja zovi Urosa 0638068562-mozda ga je i prodao ,a nece da mi kaze Ja se vracam 15 aug. pozz za sve Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jul 26, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno sve najbolje zemlji vikinga..a za japanke cemo lako...uzivaj druze nas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 2, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jel motor jos aktuelan ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Avgust 2, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan nazalost da ??? Danas se javio drugar kaze: bio sam do Jasmine(njegova devojka) sa trandzom,a ja u cudu(posto je juce u stockholmu bila gay parada)reko brate jesi odlepio kakav bre trandza?Kaze ma sa trandzom jbt,kaze ide do jaja,ja onda presaltam(da jbt to je srbija ubili bi trandzu),al ne kontam jos, pa ga pitam: pa odkad tramvaj ide do zemuna(tu zivi jasmina,sire ljubav izmedju dorcolaca i zemunaca )? Na kraju je uspeo da mi objasni koji trandza je u pitanju i tako sam saznao da jos nije prodat...moj trandza ;D sala mala, valjda ce se neko smejati pozz svima iz svedske....MOTOR NIJE PRODAT,ajmo ljudi jeftino,,,zene kese,elem,bonda, lorda ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Avgust 18, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjeno ulje u motoru.....Ponovo aktuelan moj br: 060/600-60-61 Sinisa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...