Ghost 0 Napisano April 12, 2007 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS F650 Twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo,tek udjoh u svet motora,a vec krenuo da se sirim Juce sam ugovorio kupnju jedne slatke Aprilie Tuareg Wind 125,'96 god Vrlo sam nov sto se tice motora,tako da nameravam da se jedno vreme zadrzim na 125cc. Doduse imam samo 170cm,60 kg i "mali" problem oko toga koliko veliku i tesku masinu mogu sebi da dozvolim.Mada,moram priznati da mi je lakse voziti tezeg i veceg Tuarega,nego moju XR.Teziste,ili stogod? Jeeeedva cekam da za par dana preuzmem Apriliicu i bacim se na jos vise uzivanja Mljac,sva mi je utegnuta i radi k'o saticc U svakom slucaju,sve vase sugestije,saveti,predlozi i ostalo su vise nego dobrodosli!! p.s. Juce sam kupio novu jaknu,rukavice,pojas za ledja i pozajmio bolju kacigu Trebao bi mi i savet oko kupovine kacige..ima li smisla kaciga za cross..ili je bolje ostati na skroz zatvorenoj? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 12, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Chestitam na novom motoru ! Da te dobro sluzi ! Shto se tiche kacige, imash vetj par tema u Moto opremi o kacigama, pa baci pogled... HJC na primer.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 12, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na bajku. Ta aprilia ide ko luda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ghost 0 Napisano April 12, 2007 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS F650 Twin Prijavi odgovor kao problematičan Chestitam na novom motoru ! Da te dobro sluzi ! Shto se tiche kacige' date=' imash vetj par tema u Moto opremi o kacigama, pa baci pogled... HJC na primer....[/quote'] Hvala Mina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ghost 0 Napisano April 12, 2007 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS F650 Twin Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na bajku. Ta aprilia ide ko luda! HVALA Napravio sam krug po Kosutnjaku,Rakovickom putu,Kanarevom i..u potpunosti se slazem sa tobom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano April 12, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan To je stvarno dobar motor,a kako ide.. da ne poveruje covek da je 125ica.. =) Da te sluzi milion kilometara ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 17 Napisano April 12, 2007 Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam!! .U zdravlju da prevalis sto vishe kilometara!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ghost 0 Napisano April 12, 2007 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS F650 Twin Prijavi odgovor kao problematičan To je stvarno dobar motor' date='a kako ide.. da ne poveruje covek da je 125ica.. =) Da te sluzi milion kilometara ![/quote'] Ja zadovoljan Hvala veliko za milion ..bice dosta i kojih par desetina hiljada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ghost 0 Napisano April 12, 2007 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS F650 Twin Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam!! .U zdravlju da prevalis sto vishe kilometara!! Hvala,hvala Jedino..malo bi pomogao i odgovor oko izbora izmedju cross i integralne kacige..ima li neko neka licna iskustva,sta valja a da nije previse para..i tako to :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 12, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Chestitke!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano April 12, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan cestitke za novu mashinu :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano April 12, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 13, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano April 13, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju da te sluzi i da predjes sto vise kilometara. Sto se kacige tice ja sam pre za integralnu, ali opet vidi kako i gde nameravas da vozis motor pa sam proceni koji ti tip vise odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karlos 0 Napisano April 13, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces bas specificnu kacigu, neki kompromis, allround, probaj ovako nesto: Airoh S4, cena oko 180e u katalogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ghost 0 Napisano April 15, 2007 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS F650 Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces bas specificnu kacigu' date=' neki kompromis, allround, probaj ovako nesto: Airoh S4, cena oko 180e u katalogu[/quote'] Hvala majstore..kaciga je bruka,otprilike sve sto mi treba..jedino mi je trenutno mnogo para,malo smo se istrosili Izgleda da ce morati malo da saceka. Hvala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...