ŽeljkoTransalp 405 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko zna gde mogu kupiti lezajeve radilice, semeringe, usisnu granu i lezaj na zadnjem prenosu za free-a? Treba mi hitno!!! Najbolje Novi Sad ili okolina! Motor je rasklopljen i ceka nove delove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 28, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Vidi kod Zeljka, on ti je kod najlona. Kad ides iz grada temerunskom ulicom, predjes kanal, i pre najlon pijace skrenes levo i odmah posle 20 - tak metara opet levo. Mislim da je Avalska ulica ( il nesto slicno na slovo A ). Na dve trecine ulice je sa leve strane. Nema nikakva firma, al pitas ljude, a i u dvoristu ispred garaze ima dosta skutera . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Jun 28, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan motobike.rs temerin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na www.piaggio.co.rs sve ćeš tamo naći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 536 Napisano Jun 30, 2010 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Ima i motobox (samo za zadnji lezaj nisam siguran). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Jun 30, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto je trebalo sam obezbedio kod Zeljko iz NS-a. Motor je danas sklopljen, jos smo plastike da nabacim i to je to... sutra svecano paljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Mart 7, 2013 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan gde da nadjem lezajeve radilice za free? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da ne otvaram novu temu, ima li neko od vas viska zadnje migavce za free-ja ?? Dakle : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...