mevdza 13 Napisano Jun 28, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Klenak Motocikl: a35 Prijavi odgovor kao problematičan delovi za R6 model 2003-2004 061-22-444-22 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mevdza 13 Napisano Jul 3, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Klenak Motocikl: a35 Prijavi odgovor kao problematičan ajmo mogu i zamene za delovo, da ode i ovo malo delova sto mi je ostalo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mevdza 13 Napisano Jul 13, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Klenak Motocikl: a35 Prijavi odgovor kao problematičan na sms NE ogovaram, koga interesuje nesto ili poziv ili pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mevdza 13 Napisano Septembar 7, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Klenak Motocikl: a35 Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena za auto do 2000e naravno za sve delove koji su mi ostali Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mevdza 13 Napisano Septembar 17, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Klenak Motocikl: a35 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno i dalje a moze zamena za razno ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 17, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi pomoglo kad bi nabrojao koje delove imas... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcobc 1 Napisano Septembar 17, 2010 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan puno ti je sanduce, pa da pitam ovako. senzor za neutralno svetlo?!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mevdza 13 Napisano Septembar 17, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Klenak Motocikl: a35 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi pomoglo kad bi nabrojao koje delove imas... ima dosta delova , pitaj sta ti treba imam dosta aluminijumskih dekli prednji kraj kompletan, bobine, sedista, rucke, km sat, rezervoar, pumpa u rezorvoaru, itd... verovatno sam nesto zaboravio pa zato je bolje da pitate sta vama treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mevdza 13 Napisano Septembar 17, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Klenak Motocikl: a35 Prijavi odgovor kao problematičan puno ti je sanduce, pa da pitam ovako. senzor za neutralno svetlo?!? trebalo bi da imam pogledacu sutra pa ti javljam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mevdza 13 Napisano Septembar 19, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Klenak Motocikl: a35 Prijavi odgovor kao problematičan puno ti je sanduce, pa da pitam ovako. senzor za neutralno svetlo?!? izvini sto kasno javljam bio sam u nekoj guzvi nemam senzor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano Septembar 19, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan Za druga mi treba...prednja maska samo, pa ako mozes reci mi cijenu ili posalji pp pa cu mu dati tvoj br. tel. Poz! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LALE-S 2 Napisano Septembar 19, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: YAMAHA FZ6N Prijavi odgovor kao problematičan kazes da imas prednji kraj. koja je debljina stapova i da li mogu da se nabudze fz6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mevdza 13 Napisano Septembar 19, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Klenak Motocikl: a35 Prijavi odgovor kao problematičan Za druga mi treba...prednja maska samo, pa ako mozes reci mi cijenu ili posalji pp pa cu mu dati tvoj br. tel. Poz! od plastika nemam nista vise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mevdza 13 Napisano Septembar 19, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Klenak Motocikl: a35 Prijavi odgovor kao problematičan kazes da imas prednji kraj. koja je debljina stapova i da li mogu da se nabudze fz6 precnik stapova je 43mm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mevdza 13 Napisano Septembar 19, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Klenak Motocikl: a35 Prijavi odgovor kao problematičan kazes da imas prednji kraj. koja je debljina stapova i da li mogu da se nabudze fz6 hajde malo rastereti sanduce ;D da mogu da ti posaljem pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LALE-S 2 Napisano Septembar 19, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: YAMAHA FZ6N Prijavi odgovor kao problematičan ;D ucinjeno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pivarabip 25 Napisano Septembar 21, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Kawasaki ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan Која је цена за километар сат и колико на њему пише да је прешао ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano Septembar 21, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan Za druga mi treba...prednja maska samo, pa ako mozes reci mi cijenu ili posalji pp pa cu mu dati tvoj br. tel. Poz! od plastika nemam nista vise Vazi, nastavljam da trazim masku... Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mevdza 13 Napisano Septembar 23, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Klenak Motocikl: a35 Prijavi odgovor kao problematičan Која је цена за километар сат и колико на њему пише да је прешао ? ne znam tacno koja pise kilometraza na satu, odprilike oko 10-ak hiljada jel ti to toliko bitno ??? ako jeste mogao bih za koji dan da ga povezem pa da vidim (mada svaka kilometraza moze i da se vrati i da se navije da ima vise) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pivarabip 25 Napisano Septembar 23, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Kawasaki ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan Ма пусти километражу. Која цена? Размишљам се на моју каву да ставим обртомер од јамаху Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...